Παρέμεινε και ο Γιαουρτόγλου στον Πανερυθραϊκό!

Ο Πανερυθραϊκός συνηθίζει να κρατά στο δυναμικό του τους παίκτες που βρίσκονται αρκετά χρόνια στον σύλλογο. Ετσι, μετά τον Τάσο Καλλανιώτη και Λουκάς Γιαουρτόγλου θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Ερυθραίας για έκτη συνεχόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Για 6η σεζόν ο Γιαουρτόγλου!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι ο “υπαρχηγός” της ομάδας μας, Λουκάς Γιαουρτόγλου, θα βρίσκεται μαζί μας για ΕΚΤΗ διαδοχική σεζόν, ανανεώνοντας για ακόμη έναν χρόνο!

Η από κοινού επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας, που πια έχει ξεπεράσει τα στενά όρια μίας απλής επαγγελματικής σχέσης, έγινε πράξη μέσα σε λίγα λεπτά, με τον Λουκά να παραμένει ο “μαέστρος” του Πανερυθραϊκού και την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Στο πλαίσιο της ανανέωσής του για έκτη συνεχόμενη σεζόν, ο 31χρονος εκρηκτικός γκαρντ της ομάδας μας, μιλώντας στην Επίσημη Σελίδα του Πανερυθραϊκού, υπογράμμισε ότι: “Πλέον, ο Πανερυθραϊκός είναι οικογένειά μου κι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Όπως σε όλες τις οικογένειες, έτσι και στον Πανερυθραϊκό έχουμε ζήσει και καλές και κακές στιγμές, αλλά είναι τέτοιο το περιβάλλον και η αγάπη των ανθρώπων του Συλλόγου, που σε κάνουν από την πρώτη στιγμή δικό τους παιδί, όπως συνέβη και με μένα… Ήταν και παραμένουν δίπλα μου σε κάθε στιγμή, όποτε κι αν τους χρειάστηκα. Γι’ αυτό και δεν μας πήρε παρά μόλις ελάχιστα λεπτά για να συμφωνήσουμε ότι συνεχίζουμε μαζί! Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω πολύ και τον κόουτς Χουχουλή, που από την πρώτη μου χρόνια στην ομάδα με εμπιστεύτηκε, με βελτίωσε και μου έδωσε σημαντικό ρόλο. Έτσι, για ακόμη ένα χρόνο, εννοείται ότι θα… τρώμε τα μουστάκια μας στη διάρκεια των παιχνιδιών και θα μου λέει πάντα ότι μπορώ και καλύτερα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε αγκαλιασμένοι και θα έχουμε φέρει εις πέρας οποιονδήποτε στόχο έχουμε θέσει. Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει η ερχόμενη σεζόν και με πολλή, πολλή δουλειά να φτάσουμε σε ακόμη μία υπέρβαση, έχοντας πάντοτε ως στόχο να ευχαριστιόμαστε πάνω απ’ όλα το παιχνίδι! Σας περιμένουμε ακόμα μία χρόνια όλους στο πλευρό μας!”.»