Παρέμεινε “κρητικός” και τυπικά ο Ραζής

razis-ofiΣτον ΟΦΗ και επίσημα θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Χριστόφορος Ραζής με τους κρητικούς να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας.

Η ανακοίνωση:

«H ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά. Πρώτο μέλημα της Επιτροπής μπάσκετ και του Φώτη Τακιανού, είναι οι ανανεώσεις με τους παίκτες που ο προπονητής του ΟΦΗ κρίνει ότι πρέπει να μείνουν και τη νέα περίοδο στην ομάδα. Ένας εξ’ αυτών είναι και ο Χριστόφορος Ραζής.

Ο Χριστόφορος Ραζής θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΟΦΗ. Ο 25χρονος Κύπριος γκαρντ, έκανε πολύ καλή χρονιά πέρσι στον ΟΦΗ και μετά από τις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των δυο πλευρών, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας”.

Ο έμπειρος παίκτης, μιλώντας για την παραμονή του στο Ηράκλειο για λογαριασμό των “μελανόλευκων” είπε: “Βλέπω ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια και φέτος. Θέλω να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας. Είναι τιμή μου να παίζω σε ένα σωματείο όπως ο ΟΦΗ. Όλοι μαζί παίκτες, προπονητές και τον κόσμο του ΟΦΗ που τον θέλουμε δίπλα μας, θα κάνουμε μια προσπάθεια για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχουμε μια χρονιά με επιτυχίες».