Παρίτσης: «Εμείς ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας!»

paritsisΕνα σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά του ο Ερμής Λαγκαδά απέναντι στο Λαύριο καθώς χρειάζεται τη νίκη αλλά και συνδυασμό κάποιον αποτελεσμάτων για να κερδίσει την παραμονή του. Ο Μπάμπης Παρίτσης μίλησε σε τοπική ιστοσελίδα του Λαγκαδά και τόνισε μεταξύ άλλων:

«Έχουμε αποδείξει ότι δικαιούμαστε να σωθούμε. Πετύχαμε μεγάλες νίκες με ομάδες με τον ίδιο στόχο και όχι με αδιάφορους! Έχουμε μπροστά μας το Λαύριο το οποίο πέραν της αξίας των παικτών του έχει και μια καλή παράδοση μέσα στον Λαγκαδά η οποία πρέπει να λάβει τέλος.

Λυπήθηκα που υποβιβάστηκαν οι Ίκαροι. Είναι κρίμα για τη Βόρεια Ελλάδα. Είναι κρίμα για ένα τόσο μεγάλο νομό που αγαπάει το μπάσκετ και πριν από κάποια χρόνια έφτασε ένα βήμα από την Α1 και θεωρώ ότι άξιζε να ανέβει», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Εμείς ασχολούμαστε μόνο με το δικό μας παιχνίδι. Μας αφήνουν αδιάφορους όσα ακούγονται και γίνονται γύρω μας! Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και αν τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι φυσιολογικά τότε θα σωθούμε!».

Τέλος, όσον αφορά τον κόσμο, δήλωσε: «Οι φίλαθλοι του Ερμή είναι συγκλονιστικοί εδώ και πολλά χρόνια. Ιδίως στο παιχνίδι με τις Σέρρες ήταν ο 6ος παίκτης μας. Καλώ όλους τους φίλους του Ερμή θα έρθουν στο γήπεδο για να τους πούμε και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη!».