Παρελθόν ο Μουρουχίδης από τον Πόλις

mourixidisΜετά και τη νέα εντός έδρας ήττα από τη Σαντορίνη την περασμένη Κυριακή (4/12), ο Ιορδάνης Μουριχίδης, ο αποτελεί παρελθόν από τον Πόλις καθώς παραιτήθηκε από τον πάγκο της ομάδας της Καλλιθέας.

H ανακοίνωση:

«Το καλοκαίρι αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τον προπονητή Μουριχίδη Ιορδάνηκαι να του δώσουμε το χρίσμα του πρώτου προπονητή στην Γ’ Εθνική προσπαθώντας από το μηδέν η διοίκηση κι αυτός να στήσουμε μια ομάδα χωρίς μπάτζετ.

Πραγματικά πιστώνεται της επιτυχίας αυτής γιατί τρεις μήνες έδωσε και την ψυχή του το καλοκαίρι για να κατεβάσουμε ένα αξιοπρεπές ρόστερ για την κατηγορία. Παραιτήθηκε την προηγούμενη βδομάδα, μετά το παιχνίδι με την Νάξο, αλλά δεν θέλαμε ούτε να το συζητήσουμε γιατί δεν θέλαμε να χάσουμε έναν αδερφό κι ένα παιδί της ομάδας που αγαπά τον Πόλις και το θεωρεί σπίτι του. Πέρασε μια βδομάδα, παίξαμε με Σαντορίνη, χάσαμε σχεδόν στην εκπνοή κ εκ νέου μας υπέβαλλε πάλι την παραίτησή σου.

Κρίναμε ότι δεν μπορεί σε μια ομάδα να γίνεται αυτό, δεν είναι όμορφο να πιέζουμε έναν άνθρωπο και όσο και να είμαστε αρνητικοί είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε την παραίτησή του και να στερηθούμε έναν πραγματικό και καρδιακό φίλο και συνεργάτη. Ο Πόλις όσο και μικρή ομάδα να’ ναι, παραμένει σπίτι του, Ιορδάνη σου ευχόμαστε καλή συνέχεια γιατί είσαι δουλευταράς με ακόρεστη δίψα για κάτι που αγαπάς τόσο πολύ. Επίσης αποδεχόμαστε την παραίτηση και των δύο βοηθών σου Οικονόμου Χρήστο και Φουσκάκη Ιωάννη και τους ευχόμαστε επίσης καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία τους».