«Περιμένουμε έναν δυνατό Φίλιππο»

raxwvitsas_latovitsΣτη Βέροια θα βρεθεί το Σάββατο (19/3), ο Εθνικός για να αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο Φίλιππο. Ο Μιχάλης Ραχωβίτσας και ο Νταμίρ Λάτοβιτς μίλησαν στην επίσημη σελίδα του Εθνικού για την επερχόμενη αναμέτρηση τονίζοντας πως περιμένουν τον αντίπαλο ιδιαίτερα δυνατό.

Ο Μιχάλης Ραχωβίτσας: δήλωσε: «Προετοιμαζόμαστε αρκετά δυνατά για να αντιμετωπίσουμε τον Φίλιππο στην Βέροια. Είχαμε κερδίσει πολύ δύσκολα το πρώτο ματς στην παράταση. Περιμένουμε να πάμε και να αντιμετωπίσουμε και εκεί έναν δυνατό Φίλιππο στην έδρα του, έναν Φίλιππο που έρχεται από ένα πολύ σημαντικό διπλό στο Παγκράτι και σίγουρα θα είναι πολύ σκληροί στην έδρα τους ώστε να μπορέσουν να κερδίσουν και να κάνουν ένα βήμα παραμονής. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, τι μπορούμε να κάνουμε εμείς καλά, πως πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι, θεωρώ ότι θα το κάνουμε και θα φύγουμε με το διπλό από την Βέροια».

Από την πλευρά του, ο Νταμίρ Λάτοβιτς ανέφερε:

Για τον Φίλιππο:
«Σε σχέση με τον πρώτο γύρο που κερδίσαμε δύσκολα στην παράταση, μπορώ να πω ότι από την αρχή της εβδομάδας κάνουμε καλή και σκληρή δουλειά και πιστεύω ότι θα πάμε στην Βέροια να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε το διπλό».

Για το επίπεδο της φετινής Α2 σε σχέση με τις εμπειρίες στην κατηγορία αυτή αλλά και την Α1;
«Έχω παίξει αρκετά χρόνια στην Α2 και είναι διαφορετικό να παίζεις εδώ από ότι στην Α1. Φέτος η Α2 είναι πάρα πολύ δυνατή, με καλές ομάδες, με παίκτες που έχουν εμπειρία και βέβαια παίκτες που προέρχονται από την Α1 και μπορώ να πω ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα».