Πράξη στήριξης από τον Δημήτρη Παπανικολάου στο Τζάμπολ Αγάπης

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος φροντίζει εμπράκτως ν’ αποδεικνύει ότι η αποφασή του να γνωστοποιήσει πως πάσχει από το σύνδρομο Άσμπεργκερ δεν έγινε για το θεαθήναι, αλλά για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο! Ο πρώην διεθνής άσος, λοιπόν, φροντίζει επί καθημερινής βάσης να δίνει τους δικούς αγώνες για τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού και στο πλαίσιο αυτό στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις και το “Τζάμπολ Αγάπης” και τον Γιάννη Τσουμπρή, που δίνουν τη δική τους “μάχη” για όλ’ αυτά τα παιδιά.

Μία από αυτές τις πράξεις στήριξης προς το “Τζάμπολ Αγάπης” είναι κι αυτή που ολοκλήρωσε, εξασφαλίζοντας πέντε υποτροφίες προπονητικής, προσφορά του ομίλου της Ευρωεργασιακής ΑΕ, οι οποίες και θα δοθούν σε πέντε ανθρώπους στο φάσμα του αυτισμού για ν’ ακολουθήσουν το δρόμο της προπονητικής! “Ο πρόεδρος του ομίλου της Ευρωεργασιακής Α.Ε κ. Δημήτρης Βλάχος στην Ηλιούπολη που επισκέφτηκα σήμερα, ο διευθύνων σύμβουλος σπουδών κ. Δημήτρης Αποσκίτης και ο φίλος προπονητής Γιώργος Λημνιάτης μου παρέδωσαν σήμερα 5 υποτροφίες προπονητικής για 2 έτη συνολικής αξίας 22.000 € και εγώ με την σειρά μου θα τις παραδώσω στον Γιάννη Τσουμπρή και στο τζάμπολ αγάπης ώστε 5 άνθρωποι στο φάσμα του αυτισμού να ακολουθήσουν τον δρόμο της προπονητικής.
Είμαι πεπεισμένος ότι η συνήθως συμπυκνωμένη σκέψη που διαθέτουν και η πολύ γρήγορη ανάλυση πληροφοριών που έχουν, θα βοηθήσουν τον χώρο καθώς και την τάξη των μαθημάτων.
Τους ευχαριστούμε”, έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του ο Δημήτρης Παπανικολάου, που αξίζει συγχαρητηρίων όχι μόνο για το θάρρος του ν’ αποκαλύψει ότι βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού – σπάζοντας έτσι ένα… ταμπού ετών – αλλά και για τις κινήσεις τους να ενισχύει εμπράκτως όλους όσοι βαδίζουν στη ζωή τους, έχοντας ως “συνοδοιπόρο” τους το φάσμα του αυτισμού.