Πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο στην Premier League

premier-leagueΚαλή Χρονιά με υγεία !!!

Πολλές ευχές σε όλους τους αναγνώστες του Infobasket.gr να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα και με πολλές καλές πράξεις στην ζωή μας…Μία ζωή θα ζήσουμε κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό… 

Πρεμιέρα δεύτερου γύρου στην Premier League πάμε να δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου και τι έχουμε επιλέξει:

(Σα  14:45) ΓουέστΧαμ-Λίβερπουλ @Boleyn Ground

Kομβικό παιχνίδι για τους κόκκινους αν θέλουν να μπουν σε τροχιά τίτλου παίζουν αποκλειστικά για την νίκη απέναντι σε μία Γουέστ Χαμ που εντός έδρας είναι παραγωγική στο σκοράρισμα. Προιστορία 5/5 goal-goal & Over. Να σκοράρουν οι δύο ομάδες στο 1.85.

Πρώτος γύρος: Λιβερπουλ-Γουέστ Χαμ 0-3

(Σα 17:00) Αρσεναλ-Νιούκαστλ @Emirates

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πήρε το τρίποντο με την Μπόρνμουθ και πάτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκάτοικο την Λέστερ. Λογικά δεν θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στις καρακάξες που θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοση τους στον δεύτερο γύρο αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Αρσεναλ Over 1.5 στο 1,30 για μαξιλαράκι το κρατάμε.

Πρώτος γύρος: Νιούκαστλ-Αρσεναλ 0-1

 (Σα 17:00) Λέστερ-Μπόρνμουθ @KingPowerStadium

Εχει κατακριθεί απ όλους η παρέα του Βάρντι & Μαχρέζ ότι παίρνει σφυρίγματα από την διαιτησία, θα αντέξει η ομάδα του Ρανιέρι έως το τέλος; Σημαντικό αν πάρει το τρίποντο με αντίπαλο την Μπορνμουθ που εκτός έδρας έχει την 3η χειρότερη άμυνα. Πλέον δεν χρειάζεται να παίξει μπαλάρα μισό μηδέν και συνεχίζει…Νo Bet

Πρώτος γύρος: Μπόρνμουθ-Λέστερ 1-1

(Σα 17:00) Μαν Γιουν-Σουόνσι  @OldTraford

Αν δεν πάρει τους βαθμούς της νίκης με αντίπαλο την Σουόνσι η ομάδα του Ολλανδού καλύτερα να φύγει μόνος του. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να κρατούν το μηδέν στην άμυνα αλλά έχουμε σημαντικό πρόβλημα στο σκοράρισμα με αποτέλεσμα να μην χάνουν τα παιχνίδια αλλά η βαθμολογική συγκομιδή να τους φέρνει μία μόλις θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Επιλογή το 2 έως 3 τέρματα με απόδοση 1.97.

Πρώτος γύρος: Σουόνσι-Μαν Γιουν 2-1

 (Σα 17:00) Γουέστ Μπρομ-Στόοουκ @TheHawthorns

Η Στόουκ ξέρει να φεύγει με τους βαθμούς της νίκη από το Hawthorns έχει εκπληκτική προιστορία με 4/5 νίκες.Με ανεβασμένο το ηθικό μετά το 4-3 στην έδρα της Εβερτον το διπλό στο 2,75 έχει αξία…Εμείς θα πάμε συντηρητικά με το Χ2.

Πρώτος γύρος: Στόουκ-Γουέστ Μπρομ 0-1

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu 

Καλή τύχη!!!