vaol-baol-xiosΣχεδόν δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του… μαραθωνίου της Γ’ εθνικής κι ο ΒΑΟΛ δείχνει να χρειάζεται επιπλέον «μοντάρισμα»! Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία γνώρισαν την ήττα με 79-67 στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν με τους Ίωνες στο κλειστό της Χίου, δίχως ν’ αποδώσουν καλό μπάσκετ. Για την ακρίβεια σε σχεδόν κανένα σημείο του αγώνα οι παίκτες του Βούρειου δεν μπόρεσαν ν’ αποδώσουν τα αναμενόμενα – μοναδική εξαίρεση ήταν ο Μυτιληνού – «εγκλωβίστηκαν» απ’ την πολύ καλή άμυνα των αντιπάλων τους, δεν είχαν λύσεις στην επίθεσή τους, με φυσική συνέπεια την ήττα.
Το παιχνίδι, βέβαια δεν δρέπει δάφνες, καθώς πέραν της μετριότατης εμφάνισης του ΒΑΟΛ, υπήρξε γκρίνια, εκνευρισμός και πολλά λάθη απ’ τους διαιτητές, στοιχεία τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Ίωνες, που πήραν από νωρίς τα ηνία (15-27) και παρότι είδαν τους αντιπάλους τους να γίνονται απειλητικοί, ωστόσο κατάφεραν χάρη στην άμυνά τους να φτάσουν στη νίκη.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-27, 20-21, 17-10, 14-21
Διαιτητές: Μυλωνάς-Λωγιοτατόπουλος
ΒΑΟΛ (Βούλικας): Τσουκάλης, Αλεξάκης, Ζεχερλής 2, Σουλίκας 6(1), Μιχαλιός, Σακελάρης 2, Τσιριγιώτης, Χατζηλάμπρου 5, Τσελεπίδης 4, Νακόπουλος 5, Τροβάς 8(1), Καλιμανάς 9(1), Μυτιληνού 26(1)
ΙΩΝΕΣ (Λαγός): Σαμιώτης 10, Σταμέλος 3(1), Λαμπρινούδης 7(1), Ασημακόπουλος, Κέλογλου 10, Γρίγος, Γραικός 4, Βίλας 14(2), Μούμογλου 21, Μενδώνης 10, Αργυρούδης
Πληροφορίες από sportschios.gr