Προγνωστικά Euroleague – Top 16: Φουλ Επίθεση

paizontasamuna_infobasketΚαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες www.infobasket.gr. Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο Top-16 της Euroleague ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Σερβία για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα παιχνίδι που σε περίπτωση νίκης τον φέρνει σχεδόν και με τα δύο πόδια στην προημιτελική φάση. Ο Ολυμπιακός θα δώσει μάχη με τις Κίμκι, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα για τις δύο προνομιούχες θέσεις. Δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης έχει μπει η Λαμποράλ που κρατάει με νύχια και με δόντια την 2η θέση.

(Πε 20:00) ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ-ΜΑΛΑΓΑ Euroleague – Top 16 (Group E)
Το παιχνίδι δεν παρουσιάζει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Εμένα μου έχει κολλήσει ο άσος. Βλέπω ότι οι γηπεδούχοι ως μια νέα ομάδα στην Ευρωλίγκα έχουν ένα κίνητρο παραπάνω από τους Ισπανούς. Είναι οι ευκαρίες που έχουν σε τέτοια ματς, έτσι ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για μια μεταγραφή σε πιο υψηλό πρωτάθλημα. Ας βάλουμε και λίγο την έδρα (που δεν είναι βέβαια φόβητρο), αλλά δεν είναι και εκτός… Θα πάμε στον άσο λοιπόν αλλά θα παιχτεί σε δευτερεύοντα δελτίο…

(Πε 20:00) ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Euroleague – Top 16 (Group F)
Ματς χωρίς αύριο για την ελληνική ομάδα; Κάπως έτσι!!! Είμαι υποχρεωμένος να ποντάρω στο διπλό εάν ο “θρύλος” θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης. Δεν είναι εύκολο το ματς, αλλά δεν παύει να είναι μέσα στις δυνατότητες του. Διπλό ξερό και δεν μπερδευόμαστε με χάντικαπ.

(Πε 21:45) ΛΑΜΠΟΡΑΛ-ΚΙΜΚΙ Euroleague – Top 16 (Group F)
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τεράστια σημασίας βαθμολογική. Το σημείο δεν το φοβάμαι. Θα παίξω τους γηπεδούχους και τον ξερό άσο. Οι Ισπανοί παίζουν φοβερή άμυνα και λίγο να κολλήσει η Κίμκι θα μας δώσει ακόμα ένα σημείο εκτός από τον άσο. Αυτό θα είναι το under όπου με λίγη τύχη μπορούμε να το πάρουμε και αυτό και να έχουμε μ΄ ένα παιχνίδι 2 σημεία εάν όλα πάνε καλά!!

(Πα 19:45) ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΡΕΑΛ Euroleague – Top 16 (Group F)
Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ανωτερότητα της Ρεάλ. Πριν 2-3 μήνες έλεγα ότι ήταν ένα τσίρκο. Αυτό έχει αλλάξει, έχει ανεβάσει σε τοπ φόρμα την απόδοση της και έχει καλύψει το χαμένο έδαφος σε μεγάλο βαθμό τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ισπανία. Για να έχουν όλα αυτά σημασία, θα πρέπει να κερδίσει την φιλότιμη πλην αδύναμη Ζαλγκίρις. Μικρός ο άσος φαντάζει, αλλά για μένα είναι μια χαρά όταν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας αλλά και τεράστιου κινήτρου απέναντι σε αδιάφορη ομάδα! Διπλό και 1.30!!

Ξεχωρίζω λοιπόν ως τα πιο καλά κ δυνατά σημεία τις νίκες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΛΑΜΠΟΡΑΛ και ΡΕΑΛ!! Ως δευτερεύοντα σημεία έχω το under σε ΛΑΜΠΟΡΑΛ-ΚΙΜΚΙ και ο άσος της ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ.

Kαλή τύχη σε ότι επιλέξετε!!!
Ο δικό μας τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu