Πρόβλημα με Γκοντόπουλο στον Πιερικό Αρχέλαο

gkontopoulosΗ πρώτη εκτός έδρας νίκη της χρονιάς βελτίωσε πολύ τη βαθμολογική θέση του Πιερικού Αρχέλαου, τα προβλήματα όμως δεν λείπουν. Ο Αντώνης Γκοντόπουλος τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα και στην Κατερίνη τρέχουν και δεν φτάνουν, ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με τον Ερμή Λαγκαδά. Μέσα στην έδρα του, πάντως, οι “μελανόλευκοι” δεν φοβούνται καμία ομάδα…

«Προερχόμαστε από την πρώτη μας έκτος έδρας νίκη για φέτος και το κλίμα μας είναι πολύ καλό» λέει ο Νίκος Παπαδόπουλος. «Υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια, ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λαγκαδά που είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίχτες και είναι βαθμολογικά μαζί μας στην 5η θέση όποτε το ενδιαφέρον και η θέληση για νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Φυσικά για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι να έχουμε την δύναμη του κόσμου της Κατερίνης στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος να μας δώσει ένα extra στοιχείο ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί μια μεγάλη νίκη».