Πρόσθεσε και τον Χατζή στο ρόστερ η ΦΕΑ

Μια ακόμα μεταγραφική κίνηση από τη ΦΕΑ, η οποία πρόσθεσε στο ρόστερ της και τον 19χρονο Παύλο Χατζή. Ο νεαρός άσος που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του πολύπειρου προπονητή Κώστα Σορώτου στο Δούκα, πείστηκε να μετακομίσει στη ΦΕΑ καθώς όπως τόνισε “… είναι ένα σωστά δομημένο και οργανωμένο σωματείο με αρχές, συνέπεια, σταθερότητα που θυμίζει οικογένεια πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα”.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: “Επένδυση σε παρόν και μέλλον… Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΕΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας με τον νεαρό καλαθοσφαιριστή Παύλο Χατζή, ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Δούκα στον 2ο όμιλο της Β’ εθνικής υπό τις οδηγίες του πολύπειρου προπονητή Κώστα Σορώτου.

Ο 19χρονος (8/1/2004) φόργουορντ (2μ.01εκ.), ο οποίος αποτελεί την έκτη μεταγραφική κίνηση μετά τους Δρίτσα, Κρητικό, Μαλτέσιο, Βασιλακάκη και Κωνσταντινάκο ξεχωρίζει για τα αθλητικά του προσόντα και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα “όπλα” στη φαρέτρα του Λάμπρου Μπάρτζου.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο αθλητή, όπου στα τέλη του 2021 πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τους U18 Rising Stars που διοργάνωσε η ΕΟΚ, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα (2019) συμμετείχε με την εθνική παμπαίδων (U15) στο τουρνουά φιλίας που διεξήχθη στην Ιταλία αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως την Γαλλία, την Ισπανία και την οικοδέσποινα γείτονα χώρα με ομοσπδιακό προπονητή τον Θεόδωρο Αστεριάδη.

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από τις ακαδημίες του γειτονικού σωματείου της Νέας Ιωνίας, ενώ στον Δούκα εκτός του ανδρικού που συμμετείχε τη σεζόν 2022-23 ήταν μέλος του παιδικού και του εφηβικού τμήματος του συλλόγου των βορείων προαστίων.

Καλωσορίζουμε τον Παύλο στην μπασκετική οικογένεια της ΦΕΑ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας!”.

Ο Χατζής έγινε δεκτός στην “κυανέρυθρη” οικογένεια από την ειδική γραμματέα του συλλόγου και υπεύθυνη του εφηβικού τμήματος Αθανασία-Νάνσυ Λάλη και σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΦΕΑ στο Facebook ανέφερε:

-Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να πεις το «ναι» στην πρόταση της ΦΕΑ;
«Είμαι γέννημα θρέμμα παιδί της Νέας Ιωνίας και παρακολουθώ την ΦΕΑ για αρκετά χρόνια, με αποκορύφωμα βέβαια την περσινή χρόνια. Γνωρίζω ότι η ΦΕΑ είναι ένα σωστά δομημένο και οργανωμένο σωματείο με αρχές, συνέπεια, σταθερότητα που θυμίζει οικογένεια πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Επίσης από την συνομιλία μου με τον coach Μπάρτζο κατάλαβα ότι δίνει ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής σε νέους παίκτες όπως εγώ και θα δημιουργήσει ένα νεανικό και ανταγωνιστικό σύνολο που θα παλεύει για την νίκη σε κάθε παιχνίδι, γεγονός που ταιριάζει και με τη δική μου αγωνιστική φιλοσοφία».

-Τι θεωρείς ότι μπορείς εσύ να προσφέρεις στην ομάδα;
«Ενέργεια, πάθος, δύναμη και ταχύτητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μου και είμαι σίγουρος ότι με την βοήθεια των συμπαικτών μου, αλλά και την καθοδήγηση του προπονητή θα μπορώ να τα βγάλω σε κάθε αγώνα έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ».

-Ποιος είναι ο στόχος που θέλεις να θέσεις φορώντας τη φανέλα της ΦΕΑ;
«Όπως όλοι γνωρίζουμε η ομάδα βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διεκδικεί το ροζ φύλλο σε κάθε αγώνα. Επομένως, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Υγεία να έχουμε και πάμε για μια καλή και ανταγωνιστική σεζόν».