Ραχωβίτσας: «Καταφέραμε να μην έχουμε απώλειες»

Raxovitsas_MichalisΟ Εθνικός έστω και δύσκολα πήρε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Φίλιππο. Ο Μιχάλης Ραχωβίτσας μίλησε στο Ethnikos BC TV αναφέροντας μεταξύ άλλων πως κατάφεραν να μην έχουν απώλειες…

«Όπως φάνηκε ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς με όλα αυτά που είχαν προηγηθεί την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ είπαμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην χάσουμε το μυαλό μας, γιατί η Βέροια είναι μια ομάδα που έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια, δεν ήρθαμε με συγκέντρωση στον αγώνα και μας πήρα χρόνο να καταλάβουμε ότι είναι ένα παιχνίδι της Α2, που κανένα δεν είναι εύκολο στην κατηγορία, και έτσι δυσκολευτήκαμε να νικήσουμε μια σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία ήρθε εδώ χωρίς αν έχει να χάσει τίποτα και κατάφερε να μας ζορίσει αρκετά, να πάει το ματς στην παράταση και να είναι αρκετά ανταγωνιστικοί σε όλο το παιχνίδι.

Παρόλα αυτά εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ήταν περίεργη η προηγούμενη εβδομάδα. Καταφέραμε να μην έχουμε απώλειες σε ένα τέτοιο παιχνίδι και να πάμε παρακάτω βλέποντας την συνέχεια με αισιοδοξία και σε ό,τι καλύτερο».