Ραχωβίτσας: «Να κάνουμε αυτό που πρέπει»

Raxovitsas_MichalisΤην απαραίτητη προσοχή ζήτησε ο Μιχάλης Ραχωβίτσας αλλά και ο Κώστας Τότσιος, στην κάμερα του Ethnikos BC TV, απέναντι στο Πευκοχώρι καθώς όπως ανέφεραν πρόκειται για μία ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους παίκτης που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. 

O Μιχάλης Ραχωβίτσας ανέφερε:

«Το Πευκοχώρι είναι μία ομάδα που βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας παρ’όλα αυτά διαθέτει κάποια έμπειρα παιδιά που έχουν παίξει αρκετά χρόνια την κατηγορία και είναι ομάδα που αν δεν μπεις σοβαρός να δώσεις το 100% σου μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα, πριν τα Χριστούγεννα, στην Χαλκιδική και καθώς προερχόμαστε κι από μία ήττα πιστεύω έχουμε δουλέψει καλά και θα κάνουμε αυτό που πρέπει στο γήπεδο μας.»

Για την κατάσταση της ομάδας μετά την ήττα στο Παγκράτι:
«Η ομάδα αντιμετωπίζει την ήττα φυσιολογικά. Έχουμε έμπειρα παιδιά. Είναι ένα πρωτάθλημα μεγάλο που δεν μπορείς να κριθείς την 15η αγωνιστική. Ήρθε μια ήττα από μία καλή ομάδα εκτός έδρας. Δουλεύουμε στο γήπεδο και συνεχίζουμε για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Έχουμε 14 αγωνιστικές και πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγωνιστική ξεχνώντας την προηγούμενη και πηγαίνοντας στην επόμενη δουλεύοντας για το καλύτερο.»

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τότσιος δήλωσε:

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από το Παγκράτι. Έρχεται το Πευκοχώρι και δεν πρέπει με τίποτα να μας ξεγελάσει η βαθμολογική του θέση, απαρτίζεται από πολύ ικανούς παίκτες και από έμπειρα παιδιά που γνωρίζουν την κατηγορία. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με σεβασμό για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.»