Ρεμεντέλας: «Η ομάδα αρχίζει και βγάζει κόπωση»

To Ψυχικό δεν τα κατάφερε απέναντι στον Αμύντα γνωρίζοντας την ήττα… Ο Γιώργος Ρεμεντέλας μίλησε για την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου καθώς επίσης και για τον επικείμενο αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου.

«Στο δύσκολο αγώνα που κάνουμε σε μια πολύ σκληρή κατηγορία δεν καταφέραμε δυστυχώς να φανούμε αντάξιοι της περίστασης απέναντι σε μια ομάδα η οποία κατά την προσωπική μου εκτίμηση είναι άξια θαυμασμού για τον τρόπο παιχνιδιού της, τον τρόπο λειτουργίας της εν γένει , εκπέμπει υγεία και όλα αυτά πιστώνονται πρωτίστως στον προπονητή της και στην ομοιογένεια που έχει αυτή η ομάδα μιας και βρίσκονται μαζί πολλά χρόνια. Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει υπεραξία και απολαυστικό μπάσκετ άξιο μελέτης.

Παρά την υπερανάλυση του τρόπου παιχνιδιού του αντιπάλου μας και την επιμονή με την οποία καθημερινά εστιάσαμε στα σημεία εκείνα τα οποία αποτελούν την αιχμή της απόδοσης του Αμύντα δεν κάναμε πότε αυτά που έπρεπε για να ανταποκριθούμε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι 10 αιφνιδιασμοί που δεχτήκαμε στο πρώτο μέρος και ήταν το πρώτο πράγμα που αναφέραμε πως είναι απαραίτητο να περιορίσουμε στο ελάχιστο και η προπόνηση μας είχε εστιάσει πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Από εκεί και πέρα για να μην αναφερθώ σε άλλες σημαντικές λεπτομέρειες είναι φανερό ότι η ομάδα αρχίζει και βγάζει κόπωση. Κοιτάμε παρακάτω, μας περιμένει ένα παιχνίδι με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και θα κοιτάξουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί αλλά τα σπουδαία για μας αρχίζουν αμέσως μετά με αγώνες σημαντικούς για την επίτευξη των στόχων μας . Ορισμένα παιδιά έχουν κάνει υπερπροσπάθεια και είναι καταπονημένοι υπέρ του δέοντος, είναι απαραίτητο να πάρουμε πλέον από όλους μα όλους παραπάνω πράγματα από αυτά που ήδη προσφέρουν. Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στον Αμύντα , εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να παρουσιάσουμε εξέλιξη που να συνδυάζεται με αποτέλεσμα».