Ρεμεντέλας: «Να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό»

rementelasΟ πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για το Ψυχικό το οποίο ελπίζει να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και στον δεύτερο. Η αρχή γίνεται με κόντρα στους Ικάρους Σερρών, τους οποίους και υποδέχεται η «νεοφώτιστη» ομάδα.  Μπορεί το Ψυχικό να έχει κερδίσει δύο φορές (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος) τους σερραίους, αλλά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί, κι αυτό γιατί διαθέτει ένα δυναμικό σύνολο που μπορεί να κάνει πολλές “ζημιές”.

Η εβδομάδα που κύλησε περιελάμβανε αρκετές δυσκολίες για τον Γιώργο Ρεμεντέλα, αφού τα προβλήματα τραυματισμών ήταν αρκετά, με κυριότερα αυτά των Πάνου Φιλιππάκου και Ντίνου Αχή. Ο πρώτος παραμένει στα “πιτς” λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος δύσκολα θα προλάβει να δώσει το “παρών” στον αγώνα του Σαββάτου, αφού το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον τετρακέφαλο δεν του επιτρέπει να προπονηθεί. Αντίθετα ετοιμοπόλεμος θα είναι ο Αλέκος Πέτρουλας, ο οποίος “σφίγγει τα δόντια” για τον αγώνα με τους Σερραίους.

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας μίλησε για την… αντίδραση του Ψυχικού μετά την ήττα από τον Αρκαδικό, αλλά και την διαχείριση που πρέπει να υπάρξει μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

«Αντιδράσαμε επιτυχώς μετά την ήττα από τον Αρκαδικό, κάτι που ήταν και το ζητούμενο για εμάς. Όλες οι ομάδες κρίνονται όταν πρέπει να διαχειριστούν μία δύσκολη ήττα ή μία μεγάλη νίκη, οπότε το παιχνίδι με τους Ικάρους Σερρών είναι σημαντικό για εμάς. Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα καθώς προέκυψαν πολλά προβλήματα τραυματισμών, με τους Πάνο Φιλιππάκο, Ντίνο Αχή και Αλέκο Πέτρουλα να χάνουν προπονήσεις», δήλωσε αρχικά και κατέληξε μιλώντας για τον αγώνα με τους “κυανοκίτρινους:

«Οι Ίκαροι Σερρών είναι μία ομάδα που μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία βάσει ρόστερ, αλλά διαθέτει νεανικό ενθουσιασμό και βγάζει μεγάλο πάθος στο παρκέ, κάτι που πρέπει να προσέξουμε για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό».