Σαμόλης: «Να διατηρήσουμε αλώβητη την έδρα μας»

Δύσκολο έργο έχει αύριο (4/12)το Ψυχικό  καθώς φιλοξενεί την πρωτοπόρο Χαλκίδα στο κλειστό των βορείων προαστίων. Το ευχάριστο για τον Γιώργο  Ρεμεντέλα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.

Ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή του Ψυχικού, Σπύρος Σαμόλης, μίλησε για το παιχνίδι με τη Χαλκίδα τονίζοντας πως «αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή. Σεβόμαστε τη Χαλκίδα. Διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ με έμπειρους παίκτες που ξέρουν τι κάνουν μέσα στο γήπεδο» δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Η βαθμολογικής της θέση, αν και ακόμη βρισκόμαστε στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι και στόχος μας είναι να διατηρήσουμε για ακόμη μία αγωνιστική αλώβητη την έδρα μας».

Όσο για το που θα κριθεί το παιχνίδι; «Πιστεύω πως τα δύο κλειδιά της αναμέτρησης θα είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ, και δη των αμυντικών, αλλά και η προσήλωση που θα δείξουμε στον αμυντικό τομέα».

Τέλος, ο Σπύρος Σαμόλης έκλεισε δηλώνοντας: «Δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και αυτό μας βοήθησε ώστε να προετοιμαστούμε σωστά όλη την εβδομάδα».