agez-zakunthos-proetoimasiaΣτην Αθήνα βρίσκεται η Ζάκυνθος  για να δώσει μια σειρά φιλικών και να τεστάρει τις δυνάμεις της εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Η ΑΓΕΖ αντιμετώπισε χθες τον Έσπερο Καλλιθέας σ΄ένα ματς που δεν κρατήθηκε σκορ, αλλά είναι σημαντικό είναι ότι η ομάδα βρίσκεται σε… απόλυτη ετοιμότητα.

Σήμερα (3/10), η ΑΓΕΖ θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό Νικαίας, την Παρασκευή(4/10) θα παίξει επίσης με τον περσινό πρωταθλητή από το Νότιο όμιλο, Πόλις Καλλιθέας, ενώ το τελευταίο φιλικό θα δοθεί το Σάββατο το μεσημέρι με αντίπαλο τον Δούκα.

Στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν οι Τάσος Χαλβατζής, Ανέστης Τζινόπουλος που ένιωθαν ενοχλήσει και προτιμήθηκε να προφυλαχθούν, ενώ θα δοκιμάσουν να αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό.

Παράλληλα προέκυψε τραυματισμός του Τάσου Βαρβαρίγου στον αστράγαλο που όμως δεν είναι σημαντικός. Τέλος, ο Διονύσης Μπονίκος δε μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή εξ αρχής, κάτι που θα συμβεί σήμερα, όπου θα βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθεί ο Νίκος Μάργαρης. 

  Εξετάσεις στο “ΙΑΣΩ” το πρωί

Την Πέμπτη το πρωί η αποστολή της ΑΓΕΖ αναμένεται να επισκεφθεί το νοσοκομείο “ΙΑΣΩ”, με σκοπό όλοι οι παίκτες να πραγματοποιηθούν οι απαραιτητες ιατρικές εξετάσεις. Πρόκειται για μια κίνηση που αποδεικνύει την οργάνωση που διέπει το σύλλογό μας, αφού η υγεία είναι το σημαντικότερο που μπορεί να υπάρχει σε έναν άνθρωπο. Και το δ.σ. δίνει μεγάλο… βάρος στον συγκεκριμένο τομέα.