Σημαντικές προσθήκες με Γεωργίτση, Γεωργάκη

Την απόκτηση του Θοδωρή Γεωργίτση ανακοίνωσε σήμερα το Πευκοχώρι δυναμώνοντας έτσι σημαντικά. Ο 33χρονος καλαθοσφαιριστής έρχεται στην ομάδα μ’ εμπειρία από Α2 και τον Ερμή Λαγκαδά ενώ και στο παρελθόν οι ομάδες που αγωνίστηκε ήταν από υψηλότερες κατηγορίες της Β΄, όπως ο ΠΑΟΚ, ο Κολοσσός Ρόδου, ο Απόλλων Πάτρας αλλά και η Ολυμπιάδα Πατρών, ενώ τα πρώτα βήματα στη καριέρα του τα έκανε σύμφωνα με πληροφορίες στην σουηδική Έρεμπρο. Έχει ύψος 2.05 και αναμένεται να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στις θέσεις 4-5.

Όμως στο Πευκοχώρι δεν ασχολούνται μόνο με το παρόν αλλά και το…μέλλον. Συγκεκριμένα, απέκτησαν τον ταλαντούχο Νίκο Γεωργάκη από τη ΜΕΝΤ ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Μαντουλίδη ενώ είναι ο αδερφός του Γιώργου Γεωργάκη που παίζει στον Ολυμπιακό. Είναι 20 ετών, ύψος 2.05 και θα ενισχύσει το σωματείο της Χαλκιδικής επίσης αγωνιζόμενος μέσα στη ρακέτα και στις θέσεις 4-5.

Στη νεοφώτιστη ομάδα της Χαλκιδικής ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ακόμη έναν παίκτη, έναν πλεϊ μεϊκερ, αν και δεν αγχώνονται αφού προτιμούν να ψάξουν λίγο παραπάνω ώστε να βρούνε κάτι πολύ καλό που θα τους βοηθήσει να διεκδικήσουν στο προσεχές πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής τις φιλοδοξίες και τα όνειρα τους αλλά και μια θέση στα υψηλά «στρώματα» της βαθμολογίας.