Σημαντική προσθήκη με Ασημάκη η Ασπίδα

asimakisΣε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η Ασπίδα καθώς κατάφερε να κάνει δικό της τον Γιώργο Ασημάκη. Ο έμπειρος φόργουορντ έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον Πιερικό Αρχέλαο, μετακομίζει στην Ξάνθη, με την τελευταία του χρονιά μάλιστα, να είναι εξαιρετική καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Β΄εθνικής στον όμιλο του Βορρά.

Η ανακοίνωση:

«Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες του διοικητικού συμβουλίου της Ασπίδας Ξάνθης και ιδιαιτέρως του κ. Ντέμη Χατζηευφραιμίδη, η ομάδα μας κατάφερε να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή καθώς ο πρώτος σκόρερ της περσινής Β’ εθνικής Γιώργος Ασημάκης θα φοράει τα μπλε τη νέα σεζόν.
Ο Ασημάκης, ο οποίος έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, ολοκλήρωσε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με 499 πόντους ,σκόραροντας δηλαδή 18.9 πόντους ανά παιχνίδι. Η ικανότητα του στο σκοράρισμα και η εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσουν ιδιαιτέρως την ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Από την πλευρά μας καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση όλων των στόχων της επόμενης χρονιάς».

Το “ευχαριστώ” του Πιερικού Αρχέλαου

Λίγη ώρα μετά τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο φόργουορντ ανακοίνωσε και ο Πιερικός Αρχέλαος, ευχαριστώντας τον για τα όσα προσέφερε στην τετραετία που πέρασε στην Κατερίνη.

«Η οικογένεια του Πιερικού Αρχέλαου βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας με το Γιώργο Ασημάκη. Ο Γιώργος Ασημάκης διετέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας την τετραετία 2012-2016 και σημαντικός συντελεστής των επιτυχιών της.Τόσο με την αγωνιστική όσο και με την εξωαγωνιστική πληθωρική του παρουσία βοήθησε σημαντικά τον Πιερικό Αρχέλαο να πετύχει τους στόχους του καθώς υπήρξε ένας από τους σταθερότερους σε απόδοση παίκτες (1ος σκόρερ της κατηγορίας τη σεζόν 2015-2016).

Επίσης αποτέλεσε έναν παράγοντα ενότητας και ισορροπίας στα αποδυτήρια της ομάδας ενώ βοήθησε σημαντικά στην επίτευξη του βασικότερου στόχου της ομάδας,δηλαδή της ανάπτυξης των νέων αθλητών. Η διοίκηση του Πιερικού Αρχέλαου εύχεται στο Γιώργο κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».