Σοφάδες: Με προπονητή τον Κακλαμάνο στη Β’ Εθνική

Σε έναν (μέχρι πρότινος)… παίκτη τους εμπιστεύτηκαν την τεχνική ηγεσία της επόμενης χρονιάς στη Β’ Εθνική οι Σοφάδες, ανακοινώνοντας ως νέο προπονητή τους τον Νίκο Κακλαμάνο!

Αυτή θα είναι η πρώτη δουλειά του πολύπειρου Κακλαμάνου ως προπονητής σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών και θα συνδυαστεί μάλιστα με τη παρθενική συμμετοχή των Σοφάδων στη Β’ Εθνική.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Κακλαμάνο για τη θέση του προπονητή, που θα οδηγήσει το αντρικό τμήμα ,για πρώτη φορά στην ιστορία του στην National league 1 (Β Εθνική).

Έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία , όπου ο Νίκος ως παίχτης οδήγησε τον Γ.Σ.Σ. στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία , με τους διοικούντες τον Σύλλογο να εμπιστεύονται έναν νέο ανθρωπο, με θέληση για δουλειά , στο δύσκολο φετινό μαραθώνιο.

Ο coach Κακλαμάνος τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με την προπονητική τόσο σε τμήματα υποδομής , όσο και σε αντρικό τμήμα στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ.
Ήρθε η ώρα , στην οποία ο μετρ των ανόδων και των πρωταθλημάτων, θα προσπαθήσει να μεταδόσει της γνώσεις του σε αθλητές που έχουν το ταλέντο και την όρεξη για διάκριση.

Νίκο το Δ.Σ. του Γυμναστικού σου εύχεται καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα με υγεία κι διακρίσεις».