Σούλιος: «Αντιδράσαμε σωστά», Χατζηκυριακίδης: «Αυτές οι ήττες είναι μαχαιριές»

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε η Καστοριά παίρνοντας τη νίκη στο ντέρμπι απέναντι στον Ηρακλή. Οι δύο προπονητές μίλησαν μετά το παιχνίδι, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα, με τον Γιώργο Σούλιο να αναφέρει.

Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτης της ομάδας, γιατί παίζοντας σ΄ενα ντέρμπι, παίζοντας με μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας, μείναμε πιστοί στο πλάνο μας. Βγάλαμε ενέργεια, το “θέλω” για τη νίκη και γι΄αυτό τους αξίζουν μπράβο. Παίξαμε με αυταπάρνηση, για τα παιδιά τα οποία έλειπαν και πανηγυρίσαμε μία μεγάλη νίκη.  Διαχειριστήκαμε το “πρέπει” το αγώνα σαν αποτέλεσμα παρόλο το βαθμό δυσκολίας και του ότι προερχόμασταν από μία δύσκολη ήττα στην Αθήνα. Δείξαμε χαρακτήρα, αντιδράσαμε σωστά μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα.

ΕΛέγχαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια. Ξέραμε την ποιότητα του Ηρακλή αλλά ήταν τέτοιος ο βαθμός συγκέντρωσης κθρίως στο αμυντικό πλάνο που μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση. Αντιδράσαμε σωστά στην αμυντική τακτική του Ηρακλή. Ευχυχήσαμε να έχουμε μυαλό ποσοστό στα τρίποντα πανηρυρίζοντας μία μεγάλη νίκη.».

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, δήλωσε. «Να δώσω συγχαρητήρια στην Καστοριά. Ηταν αποτελεσματική, είχα καλά ποσοστά στα τρίποντα. Επιλέξαμε να δώσουμε κάποια σουτ σε κάποια παιδιά και δυστυχώς ήταν καθοριστικοί. Δύο που έβαλε ο Σταμάτης Μπένας και ένας ο Χαρισμίδης ήταν από τα πιο σημαντικά. Βέβαια έπαιξε έξυπνα η Καστοριά. Προσπαθήσαμε σταματήσουμε τον Κυριακόπουλο κυρίως στο δημιουργικό του κομμάτι εκεί κάτι κάναμε. Αλλά τα παιδιά που ήρθαν, ο Ναούμης και ο Ελευθεριάδης έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι. Γενικά ήταν το τρίποντο που καθόρισε το ματς και χωρίς να θέλω να μειώσω τη νίκη της Καστοριάς, αυτό μας εμπόδισε κάποια στιγμή να παίξουμε άμυνα… Για μας είναι οδυνηρό γιατί κάναμε ρεκόρ στους αιφνιδιασμούς, δημιουργήσαμε, είχαμε εννέα λάθη, αλλά τα ποσοστά στο τρίποντο ήταν σε πολύ κακό επίπεδο. 

Ολες αυτές οι ήττες για μας είναι μαχαιριές. Εχουμε δύο συνεχόμενες ήττες, αυτή μέσα στο Ιβανώφειο μας έχει στοιχίσει ψυχολογικά γιατί ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να το πάρουμε… Το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά.  Πρώτα πρέπει να ανασυνταχτούμε και να βρούμε τη ψυχολογία…».

Πηγή φώτο και βίντεο: sentra.com.gr