Η δεύτερη θέση του 2ου ομίλου νότου και κατ’ επέκταση η είσοδος στα μπαράζ της κατηγορίας κρίνεται στη Μυτιλήνη, την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ενδιαφερόμενοι; Γέρα και Ιωνικός Νίκαιας, οι οποίοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, με απώτερο σκοπό τη νίκη και την κατάκτηση του πλεονεκτήματος για τη θέση του δευτεραθλητή (στο πρώτο παιχνίδι είχαν επικράτησε οι γηπεδούχοι με 75-73).

Ντέρμπι αναμένεται όμως να είναι και το ματς στο «Σαλούν» καθώς Παπάγος και Εργοτέλης αγωνίζονται για τους δυο βαθμούς (οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία και μαθηματικά σε αντίθεση με τους κρητικούς οι οποίοι ακόμα δεν έχουν ξεμπερδέψει). Μάλιστα όποιος επικρατήσει θα καταφέρει να πάρει και ένα καλό πλασάρισμα στο βαθμολογικό πίνακα.

Τέλος, πιο εύκολο έργο αναμένεται να έχει το Κορωπί μιας και φιλοξενεί την Πεντέλη. Οι γηπεδούχοι λαχταρούν για το ροζ φύλλο αγώνα που θα τους εξασφαλίσει σίγουρη παραμονή στη Γ’ εθνική. Από την άλλη η Πεντέλη δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών καθώς κάθε επιπλέον βαθμός της δίνει ελπίδες να βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στις εθνικές κατηγορίες.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Κυριακή 31 Μαρτίου

Παπάδος Γέρας – Ιωνικός Ν. (Μυτιλήνης, 12:30)
Κορωπί – Πεντέλη (Γυμν. Κορ., 17:00)
Παπάγου – Εργοτέλης (Παπάγου, 17:00)

Σάββατο 30 Μαρτίου

Παναγίτσα – Πολυκράτης 53-89