Σταυρόπουλος: «Να είμαστε πολύ προσεκτικοί»

gslΜειώνονται τα προβλήματα στον ΓΣΛ, καθώς επανήλθε στις προπονήσεις ο Νίκολιτς ο οποίος ξεπερνάει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες στο γόνατο.

Από αυτήν όμως, απουσίαζε  και πάλι όμως ο Τσουράκης που πονάει στην μέση (λουμπάγκο) και εκτός παραμένει ο Σίλλας Τσούμας (εξάρθρωση ώμου).

Ωστόσο το πάθος των «πρασίνων» περισσεύει στις προπονήσεις, καθώς όλοι γνωρίζουν πως έχουν μπροστά τους ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο εκτός έδρας με αντίπαλο τον δυνατό Ηρακλή και πρέπει να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο βοηθός προπονητή του ΓΣΛ Δημήτρης Σταυρόπουλος, δηλώνει για την πρώτη γεύση του πρωταθλήματος αλλά και την εικόνα που παρουσιάζει ο ΓΣΛ: «Το πρωτάθλημα όπως όλα δείχνουν θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Ήδη από την δεύτερη αγωνιστική φαίνεται πως ο κόσμος θα παρακολουθήσει πολλά ντέρμπι. Όσον αφορά την ομάδα μας, είμαι αισιόδοξος, διότι έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα και δουλεύουμε σκληρά. Τα παιδιά έχουν ενστερνιστεί τη φιλοσοφία μας και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο στα προηγούμενα ματς. Ο καθένας έχει καταλάβει τον ρόλο του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε όλοι μας να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη συνέχεια.

Αυτό το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα μέσα στην έδρα της, τον Ηρακλή και μετά έρχεται το τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να αποφύγουμε τα λάθη αν θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία το Σάββατο να πάρουμε το «διπλό». Βέβαια, οι τραυματισμοί είναι αρκετοί και αποτελούν τροχοπέδη, αλλά κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε πλήρεις στον αγώνα με τον Ηρακλή».