Στα… σκαριά δύο κλειστά σε Π. Φάληρο κι άλλα δύο στη Ν. Σμύρνη έχει βάλει το Π.Α.Ρ.Ο.Ν.!

Στην αποκάλυψη ότι μέσα στο 2024 θα προχωρήσει η κατασκευή τεσσάρων κλειστών γυμναστηρίων σε Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη, προχώρησε ο πρόεδρος του Π.Α.Ρ.Ο.Ν. Δημήτρης Αγγελόπουλος στο περιθώριο της κοπής της πίτας του οργανισμού! Όπως ανέφερε ο γνωστός επιχειρηματίας, που δεν κρύβει το πάθος και το μεράκι του για τον αθλητισμό τα τέσσερα αυτά κλειστά είναι ήδη στα… σκαριά, με το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. να έχει βάλει ήδη τις βάσεις, ώστε στην επόμενη δεκαετία ο αριθμός των γυμναστηρίων να φτάσει στα 100… Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο εμπνευστής του Π.Α.Ρ.Ο.Ν. αναφέρθηκε στην δυναμική που παρουσιάζει ο οργανισμός, που μετρά ήδη περισσότερα από 12χιλ. μέλη, αλλά και περισσότερους από 160 χορηγούς, ενώ προ των πυλών βρίσκονται ήδη συμφωνίες με ομίλους-κολοσσούς της ελληνικής αγοράς. Οι συγκεκριμένες κινήσεις του Π.Α.Ρ.Ο.Ν. δίνουν σημαντική «ανάσα» στα σωματεία εκείνα που συμπορεύονται με τον οργανισμό, καθώς μέσα από αυτές τις χορηγικές ενέργειες ενισχύονται τα ταμεία των συλλόγων και δυναμώνει ακόμη πιο πολύ το αναπτυξιακό τους σκέλος, κάτι άλλωστε που αποτελεί και το βασικό όραμα του Δημήτρη Αγγελόπουλου και των συνεργατών του.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του Δημαρχείου του Παλαιού Φαλήρου με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών, ενώ ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Π.Α.Ρ.Ο.Ν. βράβευσε τους Στέλιο Προσαλίκα (παλαίμαχο διεθνή παίχτη και προπονητή του βόλεϊ), Νίκο Νταμπίζα (παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή), το Νίκο Παππά (παλαίμαχο αθλητή μπάσκετ), καθώς και την Εθελοντική Ομάδα Πυροσβεστών Ελληνικού και Αργυρούπολης. Το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. δεν ξέχασε και δύο μέλη του που «έφυγαν» από τη ζωή, με τιμητικές βραβεύσεις στους αείμνηστους Στέλιο Μαυρακάκη και Σταύρο Ιορδανίδη.

Την εκδήλωση τίμησαν αρκετά άτομα από το χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού, αλλά και της πολιτικής ζωής του τόπου. Μεταξύ των παρισταμένων ήταν οι βουλευτές Διονύσης Χατζιδάκης, Τάσος Γαϊτάνης, Παύλος Χρηστίδης, οι Δήμαρχοι του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και του Αγ. Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης, η πρώην βουλευτής και πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο παλαίμαχος αρσιβαρίστας Βαλέριος Λεωνίδης, η πρόεδρος του ΔΥΑΜΕΑ Σύλβια Αντώναρου καθώς και αρκετοί εκπρόσωποι σωματείων.

Λίγα λόγια για τον Π.Α.Ρ.Ο.Ν.
Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Ριζοσπαστικός Οργανισμός Νέων Π.Α.Ρ.Ο.Ν. είναι ένας σύλλογος που στόχο έχει την πολυεπίπεδη στήριξη των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και σωματείων της χώρας.
Όραμά του είναι η στήριξη μέσω της αυτοχρηματοδότησης ώστε τα σωματεία να μπορούν να αναπτύσσονται, να αποκτούν αυτονομία και να οδηγούν τις ομάδες και τους αθλητές τους σε νέες διακρίσεις και επιτυχίες.
Για να υλοποιήσει το όραμά του ο Π.Α.Ρ.Ο.Ν. δημιούργησε την PARON CARD.
Τι είναι η PARON CARD
Η PARON CARD είναι μια εκπτωτική κάρτα που προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ενώ ταυτόχρονα ένα επιπλέον ποσοστό των εκπτώσεων χορηγείται στους συλλόγους.

Φωτογραφίες: Yiota Breki