Στα χέρια του Χαρτοφύλη τα διοικητικά ηνία του Ιπποκράτη

Ο Στέφανος Χαρτοφύλης καλείται να… δώσει ζωή και πάλι στον Ιπποκράτη, καθώς στα δικά του χέρια παραμένουν τα διοικητικά ηνία του συλλόγου. Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών που διεξήχθησαν στον σύλλογο, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση από την οποία και συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση.

stefanos_chartofillis_ippokratis_ko_sourcekostodayΤο νέο ΔΣ εγκρίθηκε με ομοφωνία από τα μέλη του ΔΣ, με τους διοικητικούς ηγέτες, πάντως να ζητούν τη στήριξη όλων. “Το ΔΣ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για όσους θέλουν να στηρίξουν ως χρηματοδότες τα τμήματα των εθνικών κατηγοριών”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, που θα αποφασίσει έως τις 29/8 ποιο τμήμα και σε ποιο πρωτάθλημα θα έχει την οικονομική δυνατότητα να λάβει μέρος!

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Την Τρίτη 23-8-2016 η νέα διοίκηση (όπως προέκυψε από τις εκλογές που διεξήχθησαν μια ημέρα νωρίτερα) συνεδρίασε για να αναδείξει το νέο διοικητικό σχήμα το οποίο ομόφωνα εγκρίθηκε από μέλη του ΔΣ:

Τακτικά μέλη:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Χαρτοφυλης Στεφανος
Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γερογιαννης Ηλιας
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κιοσεγλου Χασαν
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Παστρικου Ευγενια
ΤΑΜΙΑΣ : Λιτσιος Γιωργος & Μαουνης Φραγκουλης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Πλευρακης Μανωλης
Αναπληρωματικά μέλη:
Χλαπανης Γιωργος ( αναπληρωτής γενικός γραμματέας )
Χατζηδιαμαντης Νικος ( τμήμα χορηγιών )
Αλεξιου Γιωργος ( υπευθυνος αγωνων )
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ:
Καλεργης Μανωλης ( τμήμα χορηγιών και διαφήμισης )
Επίσης το ΔΣ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για όσους θέλουν να στηρίξουν ως χρηματοδότες τα τμήματα των Εθνικών κατηγοριών , προκειμένου η διοίκηση να αποφασίσει έως το αργότερο 29-8-2016 ποιο τμήμα και σε ποιο πρωτάθλημα θα έχει την οικονομική δυνατότητα να λάβει μέρος.
Επικοινωνία : στο γραφείο του συλλόγου Αρτεμισίας 32 τηλ: 2242116345 fax:2242116345
email : a.s.ippokratisbasket@gmail.com
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΣΤΡΙΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ”