Στην Καρδίτσα το All Star Game

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του All Star Game του ΕΣΑΚΕ στις 16 & 17 Δεκεμβρίου στην Καρδίτσα.

Η θετική διάθεση και πρόθεση των τοπικών αρχών της Θεσσαλίας για στήριξη και συνεργασία προκειμένου να φιλοξενήσει η Καρδίτσα το 26ο All Star Game, την μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, το διήμερο 16 και 17 του προσεχούς Δεκεμβρίου επιβεβαιώθηκε στις συναντήσεις που είχε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Νούσιο και τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο.

Στην διάρκεια των συναντήσεων συμφωνήθηκε ότι το All Star Game 2023 θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Καρδίτσας, συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες, οι παράλληλες εκδηλώσεις και οι κοινωνικές δράσεις που θα συνοδεύσουν τη διοργάνωση που θα γίνει στο κλειστό “Γ. Μπουρούσης” και θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στην πόλη της Καρδίτσας.

“Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα σήμερα στο γραφείο μου τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Γαλατσόπουλο προκειμένου να συζητήσουμε για τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, το All Star Game, που για πρώτη φορά φέτος θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Καρδίτσας. Το διήμερο 16 και 17 Δεκεμβρίου η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ θα χτυπά στη Θεσσαλία και στην Καρδίτσα. Είμαστε περήφανοι που ακόμη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση επιλέγεται να διοργανωθεί στη Θεσσαλία. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει πάντα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και είναι αρωγός στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων που φέρνουν τη Θεσσαλία στο προσκήνιο” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.