Στηρίζει τον Απόλλωνα Πάτρας η Λουξ στο “κυνήγι” της Basket League

Ο στόχος που έχουν θέσει στον Απόλλωνα Πάτρας είναι η επιστροφή στη Basket League. Και σε αυτή τη “μάχη” οι “μελανόλευκοι” έχουν την αμέριστη στήριξη μίας εταιρίας που είναι άμεσα συνδεδεμένη με την περιοχή. Απόλλων Πατρών, λοιπόν και Λουξ και φέτος θα πορευτούν μαζί, συνεχίζοντας την μακρόχρονη σχέση ζωής, σεβασμού και εμπιστοσύνης, η οποία παραμένει αναλλοίωτη και δυναμώνει καθημερινά.

“Για τη Λουξ, ο Απόλλων Πάτρας δεν αποτελεί απλώς έναν Σύλλογο, με τον οποίο συνεργάζεται με στόχο τα ανταποδοτικά οφέλη. Υπάρχει συναίσθημα, είναι ο Σύλλογος που παραδοσιακά η εταιρία βρίσκεται στο πλευρό του, όπως συμβαίνει και το αντίστροφο! Στην οικογένεια της Λουξ πάντα νιώθουμε ότι ο Απόλλων είναι η «δική μας» ομάδα”, αναφέρει η ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών και συνεχίζει: “Στην εποχή της πανδημίας είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Απόλλων Πατρών είναι έτοιμος να επιστρέψει εκεί που ανήκει και η Λουξ στηρίζει αυτήν του την προσπάθεια αποτελώντας τον χορηγό στη φανέλας της ομάδας και των ακαδημιών μπάσκετ και βόλλεϊ.
Στηρίζοντας τον Απόλλωνα η Λουξ συμβάλλει στον αθλητισμό της Πάτρας, στην αναβάθμισή του, στην προβολή όλων όσων η κοινωνία και οι νέοι έχουν ανάγκη.

Στην προώθηση του πνεύματος, του αθλητικού ιδεώδους και της ενίσχυσης της ενασχόλησης των νέων με τον αθλητισμό, που είναι άρρηκτα συνυφασμένος με την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας.
Στη Λουξ είμαστε διπλά χαρούμενοι για αυτή τη σχέση ζωής, γνωρίζοντας πολύ καλά τι σημαίνει για την Πάτρα ο Απόλλωνας.
Την αγάπη του κόσμου, την προσφορά του στην κοινωνία, στον αθλητισμό και τις δράσεις του ως Σύλλογος”.