Μαζί θα πορευτούν και τη νέα σεζόν Εσπερος και  Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον σύλλογο της Καλλιθέας να κάνει γνωστό πως ο αρχηγός ανανέωσε για ακόμα μία χρονιά. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Έσπερος θα συνεχίσει να είναι το σπίτι του αρχηγού μας, Γιώργου Αγγελόπουλου!α

Ο 31χρονος γκαρντ (1.91) και πρώτος σκόρερ κατά την περυσινή περίοδο, ήρθε σε συμφωνία με τη νέα διοίκηση του συλλόγου για την επέκταση του συμβολαίου του και θα παραμείνει ένα από τα «βαριά χαρτιά» στα αγωνιστικά πλάνα νέου προπονητή Αλέκου Δάγλα.

Μάλιστα ο κόουτς της ομάδας μας ήταν απόλυτα σύμφωνος με την απόφαση της επιτροπής μπάσκετ να του προτείνει ανανέωση, καθώς την είχε και ο ίδιος θέσει ως μία από τις προτεραιότητες για τη στελέχωση του ρόστερ της νέας χρονιάς που θα δώσει τη μάχη του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Με προσφορά χρόνων στον Έσπερο τόσο στο παρκέ όσο και στα αποδυτήρια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποτελεί μια σταθερή αξία και μια ηγέτιδα δύναμη που αφενός εμπνέει αφετέρου καθοδηγεί τους νεότερους με το πάθος του.
Οι πορείες μας ήταν, είναι και θα παραμείνουν παράλληλες μ’ έναν αθλητή που έχει αποδείξει το δέσιμό του με τον Έσπερο. Ένα δέσιμο που γίνεται ολοένα και πιο σφιχτό στο πέρασμα των ετών. Είναι η σύνδεση του παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον, δίχως ο χρόνος ν’ αλλοιώνει αυτή την πολύ δυνατή σχέση που χτίστηκε μέρα με τη μέρα.

«Ο Έσπερος προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεται να νιώθει ένας αθλητής για να μην αλλάζει συνέχεια επαγγελματικό περιβάλλον. Αυτό μάς δίνει κίνητρο να παλεύουμε πάντα για το καλύτερο, όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες που συναντάμε στο παρκέ», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος».