papadeas - likovrisiΤην έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Σουρμελή και τον Νίκο Παπαδέα ανακοίνωσε χθες ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης. Ο πρώτος ανέλαβε χρέη Αθλητικού Διευθυντή στο σύλλογο και ο δεύτερος θα είναι από εδώ και στο εξής ο γενικός διευθυντής της ομάδας.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

Ο Κ.Α.Ο. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Σουρμελή Γιώργο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Αθλητικού Διευθυντή του Συλλόγου.

Ο κος Σουρμελής έχει Πτυχίο Προπονητή Καλαθοσφαίρισης Γ.Γ Αθλητισμού, είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών (ΣΕΠΚ) και έχει επίσης Άδεια Ασκήσεως Προπονητή Καλαθοσφαίρισης.

Έχει διατελέσει προπονητής σε όλα τα τμήματα των Υποδομών Μπάσκετ με άριστα αποτελέσματα, και επίσης έχει εργαστεί σαν Αθλητικός Διευθυντής από το 2003 μέχρι και σήμερα στις ομάδες :A.E ΑΧΙΛΛΕΑΣ, Α.Ε ΨΥΧΙΚΟΥ, Κ.Α.Ο ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ και Γ.Σ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Κ.Α.Ο. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ο Κ.Α.Ο ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Παπαδέα Νίκο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Γενικού Διευθυντή του Συλλόγου.

Η Διοίκηση του ΚΑΟΛ και δη ο πρόεδρός της κ. Καλογεράκος Θωμάς, αποφάσισε ότι για την πρόοδο, οργάνωση και ανάπτυξη του Συλλόγου, είναι απαραίτητη η ενίσχυση με στελέχη έμπειρα στον σωματειακό ερασιτεχνικό αθλητισμό ,υπεύθυνα και με διάθεση για δουλειά.

Τα στοιχεία αυτά η Διοίκηση μετά από συζητήσεις τα εντόπισε στον κ. Παπαδέα και αποφάσισε να του προσφέρει την θέση του Γενικού Διευθυντή του Συλλόγου.

Τον καλοσορίζουμε στην οικόγενεια του Κ.Α.Ο ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.