Στον Αργοναύτη Ραφήνας ο Παναγιώτης Καρέλλας

Προσθήκη στην περιφερειακή γραμμή για τον Αργοναύτη Ραφήνας. Ο 21χρονος Παναγιώτης Καρέλλας θα φορά τη φανέλα της ομάδας, ενισχύοντας τις θέσεις «1» και «2» του συλλόγου.

«Ο Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παναγιώτη Καρέλλα. Ο Παναγιώτης αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 είναι 21 χρονών και έχει ύψος 1,87 .
Έχει ξεκινήσει την μπασκετική του σταδιοδρομία στα εκπαιδευτηρια Πλάτωνα, όπου αγωνίστηκε στην αντρική ομάδα για 4 χρόνια για να ακολουθήσει ο ΕΦΑΟΖ και μια πολύ καλή παρουσία στην Β εθνική».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Καρέλλας μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που φετος θα είμαι μέλος της οικογένειας του Αργοναύτη Ραφήνας. Εύχομαι την νέα σεζόν να βοηθήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Καλή μπασκετική χρόνια με υγεία και πολλή δουλειά.
Καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια του Αργοναύτη τον Παναγιώτη και του ευχόμαστε να έχει μια γεμάτη σεζόν και να πετύχουμε μαζί τους στόχους της ομάδας!!».