tzortzevits-stefanΟ Δούκας συνεχίζει τις δυναμικές κινήσεις καθώς αυτή τη φορά απέκτησε τον Στέγαν Τζόρτζεβιτς θωρακίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη ρακέτα του.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Εκπαιδευτηρίων Δούκα ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με την απόκτηση του Στέφαν Τζόρτζεβιτς (Stefan Djordjevic). O 26χρονος σέντερ από την Σερβία, ύψους 206 εκατοστών, αποτελεί την έκτη μεταγραφή του συλλόγου και με την εμπειρία και την δύναμη του, αναμένεται να προσφέρει πολλές λύσεις μέσα στο “ζωγραφιστό”. 
Ο Τζόρτζεβιτς έχει φορέσει την φανέλα της πολωνικής Τούροφ, ενώ την σεζόν 2012-13, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου με την Τέοντο Τίβατ. Ένα χρόνο αργότερα, επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σμετερέβο, ενώ την σεζόν 2013-14, συστήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό όντας παίκτης του Ο.Φ.Η. Μέσω της κρητικής ομάδας, ο Τζόρτζεβιτς ψηφίστηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας της Α2 καθώς ήτας ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 19.9 πόντους μέσο όρο και έβδομος ριμπάουντερ με 7.1 μ.ο.
Την αγωνιστική περιόδο 2014-15 πήρε μεταγραφή για τον Αρκαδικό με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α1. Οι αριθμοί του ήταν και πάλι εντυπωσιακοί καθώς είχε κατά μέσο όρο 15.7 πόντους και 7.1 ριμπάουντ. 
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Α.Σ.Ε.Δ. ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς τόνισε πως “μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για τον σύλλογο, πως πρόκειται για ένα πάρα πολύ οργανωμένο σωματείο. Γνωρίζω επίσης, την δουλειά που κάνει ο κόουτς Μάριος Γούναρης και έτσι ήταν πολύ εύκολο για μένα να πάρω την απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στον Δούκα. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Μένοντας όλοι υγιείς, να δουλέψουμε σωστά, να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε για ευχαριστήσουμε και τους φίλους της ομάδας. Θα είναι η τρίτη μου χρονιά στην Α2, ξέρω όμως πως η σεζόν που έρχεται, θα είναι η πιο δύσκολη. Πραγματικά, ανυπομωνώ να ξεκινήσουμε”».