Στοχεύει στη συμμετοχή στο Rising Stars ο Μίλωνας

Σε νέα εποχή θέλει να μπει για τα καλά το αναπτυξιακό κομμάτι του Μίλωνα, με τους ιθύνοντες τον σύλλογο να δείχνουν καθημερινά ότι το βλέμμα δεν είναι στραμμένο αποκλειστικά στο αντρικό τμήμα. Το τμήμα υποδομών του συλλόγου δουλεύει με εντατικούς ρυθμούς και στελεχώνεται κατά τέτοιον τρόπο ώστε να επιτευχθεί μία πορεία αξιοπρόσεκτη τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και της ορθής μπασκετικής κουλτούρας.

Ήδη οι ακαδημίες που δουλεύουν πάντα σε σύμπνοια με την αντρική ομάδα έχουν αποκτήσει δίκη τους κατεύθυνση και έχει αποφασιστεί ότι τα τμήματα υποδομών θα στελεχωθούν με προπονητικό προσωπικό που θα δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές να κάνουν ατομικές προπονήσεις κάθε πρωί πριν το σχολείο αλλά και ακόμα μία ατομική προπόνηση μέσα στην ημέρα.

Παράλληλα, στόχος είναι ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων να καταφέρει να συμμετάσχει στη διοργάνωση Rising Stars που διοργανώνει η ΕΟΚ μία άκρως επιτυχημένη διοργάνωση μέσα από την οποία οι αθλητές κερδίζουν πολύτιμες εμπειρίες, ενώ για ακόμα μία χρονιά θα συμμετάσχει και στο πρωτάθλημα U21!