Στο Μαρούσι ο Μπαλάφας

mpalafas-balafas-marousiΤο Μαρούσι συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση καθώς προχώρησε σε ακόμη μία προσθήκη, αυτή του Βαγγέλη Μπαλάφα.

Η ανακοίνωση:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του Αμαρουσίου ανακοινώνει την έκτη μεταγραφή της νέας περιόδου. Ο Βαγγέλης Μπαλάφας έρχεται για να κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό το φετινό ρόστερ του Αμαρουσίου, που πλέον παίρνει σάρκα και οστά, καθώς έχουν ήδη παρουσιαστεί τα 6/10 του.

Παίκτης που έγραψε τη δική του ιστορία στον Πανελευσινιακό, τον οποίο -για επαγγελματικούς λόγους- δεν ακολούθησε στα “σαλόνια”, για να βρεθεί στον Μανδραϊκό και να κάνει αυτό που ξέρει όσο λίγοι: Να γεμίζει με πόντους το αντίπαλο καλάθι.

“Είναι μια όμορφη παρέα, αλλά συνάμα και μια ιδιαιτέρως ανταγωνιστική ομάδα, αυτή που σχηματίζεται. Η πρόταση του Κώστα Κεραμιδά ήταν ιδιαιτέρως τιμητική για μένα και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τόσο τον κόουτς, όσο και τους ανθρώπους της διοίκησης. Σε δύσκολους καιρούς το Μαρούσι χτίζεται από την αρχή κι είμαι βέβαιος, γνωρίζοντας τους ανθρώπους που το αποτελούν, ότι το μέλλον μας ανήκει” δήλωσε ο νέος παίκτης του Αμαρουσίου.

“Θαρρώ ότι δεν χρειάζονται συστάσεις. Με τον Μπαλάφα, τον Μπαλαμπάνη και τον Σκιαθίτη, έχουμε δημιουργήσει τη… δύναμη πυρρός στην επίθεση. Μαζί με τους Ραλλάτο, Σουρλή και Γεωργίου έχουμε κλείσει τις έξι από τις 10 μεταγραφές που δικαιούμαστε. Θαρρώ ότι καθένα από τα παιδιά που διαλέξαμε, όπως και τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν, έχει θέση στο ρόστερ του Αμαρουσίου, έχει κάτι να προσφέρει, έχει πράγματα να δώσει” υποστήριξε ο Κώστας Κεραμιδάς.

Το Μαρούσι συνεχίζει τις καθημερινές του προπονήσεις και σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση κι άλλων μεταγραφικών κινήσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας”.