Στο πλευρό του άτυχου Τσέρτσογλου ο ΚΣ Γέφυρας

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του νεαρού Λευτέρη Τσέρτσογλου, με τον παίκτη του ΚΣ Γέφυρας να καλείται να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου. Εκεί όμως δεν ήταν μόνος του. Κι αυτό διότι στο πλευρό του στάθηκαν εκτός του χειρουργού-ορθοπαιδικού Αθανάσιου Παπαθανασίου και ο σύλλογος της Γέφυρας. Με τη διοίκηση να τονίζει ότι θα σταθεί στο πλευρό του νεαρού αθλητή στην αποθεραπεία του και τον «αγώνα» του για επάνοδο στη δράση.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η οστεοσύνθεση κνημίαιου κυρτώματος στην οποία υποβλήθηκε ο αθλητής του συλλόγου μας Λευτέρης Ταέρτσογλου σήμερα το μεσημέρι στην Γενική Κλινική από τον χειρουργό- ορθοπαιδικό Παπαθανασίου Αθανάσιο.
Από την πρώτη στιγμή που ο Λευτέρης ήρθε αντιμέτωπος με τον τραυματισμό η διοίκηση του συλλόγου σε συνεννόηση με την οικογένεια του αθλητή ανέλαβε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται σ αυτές τις περιπτώσεις.
Ο Λευτέρης είναι μέλος του συλλόγου από 6 χρονών και ήταν αυτονόητο πως η διοίκηση θα έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να βοηθήσει τον αθλητή και να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειας.
Η προσπάθεια του για να επανέλθει τώρα ξεκινάει και εμείς θα είμαστε δίπλα του κάθε μέρα και σε κάθε βήμα του.
Ειδική μνεία πρέπει να γίνει για τον ΓΙΑΤΡΟ μας που εκτός από την επέμβαση ήταν δίπλα του από την αρχή και θα παραμείνει στο πλευρό του σε όλη την διάρκεια της αποθεραπείας και τον ευχαριστούμε πολύ!
Λευτέρη σε περιμένουμε και πάλι κοντά μας».