Στο πλευρό των παικτών του Αλίμου ο ΠΣΑΚ

Για “απαράδεκτες πρακτικές που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο” κάνει λόγο ο ΠΣΑΚ, με αφορμή την συστημένη επιστολή της διοίκησης του Αλίμου προς τους παίκτες της ομάδας, με την οποία τους επιβάλλει πρόστιμα μαμούθ (για τα οικονομικά δεδομένα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ). Οι (πρώην όπως όλα δείχνουν και με βάση τα λεγόμενα του προέδρου της ομάδας στο www.infobasket.gr) παίκτες του συλλόγου γνωστοποίησαν και στον ΠΣΑΚ την επιστολή που έφτασε στα χέρια τους, με τον σύνδεσμο να καλεί τα μέλη του και τα μη μέλη του να “μην προχωρούν σε συνεργασίες με ομάδες που υιοθετούν τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές”.

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης στου ΠΣΑΚ αναφέρει:
“Καθημερινά γινόμαστε όλοι μάρτυρες θλιβερότατων καταστάσεων στο χώρο του μπάσκετ. Παρόλα αυτά υπάρχουν στιγμές που οι απαράδεκτες πρακτικές ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Με λύπη και προβληματισμό λάβαμε από τους αθλητές της ομάδας του Αλίμου (Α’ ΕΣΚΑΝΑ) μια επιστολή – πρόστιμο από τον πρόεδρο τους, την οποία και δημοσιοποιούμε, κατόπιν επιθυμίας και των ίδιων των παικτών. Προς γνώση των μελών μας και μη και όλων των ενδιαφερομένων ενημερώνουμε πως τα χρήματα των αθλητών σε αυτές τις κατηγορίες είναι για τα οδοιπορικά τους, οπότε γίνεται ευκόλως αντιληπτό πως στα οδοιπορικά δε νοείται πρόστιμο! Καλούμε όλα τα μέλη μας και μη να αποφεύγουν οποιαδήποτε συνεργασία με ομάδες που υιοθετούν τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές”.

Αξίζει, βέβαια να επισημάνουμε ότι οι παίκτες του Αλίμου δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους για τα όσα υποστήριξε στο www.infobasket.gr ο πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Χρήστου. “Πότε κληθήκαμε σε απολογία; Δεν ξεκινήσαμε εμείς καμία κόντρα με τον κ. Τσολάκη. Αναίτια απομακρύνθηκαν τρεις παίκτες με τη δικαιολογία της ανανέωσης”, είναι μερικά απ’ τα σχόλια που κάνουν οι – πρώην – παίκτες, που όπως αποκαλύψαμε ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους οφείλονται (μισθοί απ’ τον περασμένο Φεβρουάριο) μέσω της δικαστικής οδού…