Στο Πρωτοδικείο η “υπηρεσιακή” διοίκηση της ΕΟΚ, παραίτηση του Αλεξόπουλου

Το… γαϊτανάκι για την ανάδειξη της “υπηρεσιακής κυβέρνησης” στην ΕΟΚ, συνεχίζεται με τις δύο πλευρές να παραμένουν στα “χαρακώματα”. Το πρωί της Τρίτης 6/4 η νέα διοίκηση που συγκροτήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας υπό τον Φάνη Χριστοδούλου, μετά από το επεισοδιακό ΔΣ βρέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο και όρισε τακτική δικάσιμο για την Τετάρτη 7/4.

Τα μέλη της νέας διοίκησης υποστήριξαν ότι το συμβούλιο της Δευτέρας που όρισε το “υπηρεσιακό σχήμα” ήταν νόμιμο. Όπως θα υποστηρίξουν και στην τακτική δικάσιμο, το συμβούλιο αυτό ήταν συνέχεια του προηγούμενου, παρά την αποχώρηση των μελών που πρόσκεινται στον Γιώργο Βασιλακόπουλο και η απαρτία των 11 μελών υπήρχε.

Στον αντίποδα οι αποχωρήσαντες από το συμβούλιο (προεξαρχόντων των Βασιλακόπουλου, Παπανικολάου) θα υποστηρίξουν ότι δεν υπήρχε απαρτία και πως το συμβούλιο δεν ήταν συνέχεια του προηγουμένου. Μάλιστα το νέο συμβούλιο που έχουν συγκαλέσει για το μεσημέρι της Τρίτης (6/4) θα είναι εκείνο που θα έχει τη σφραγίδα της νομιμότητας…