Στυλίδης: «Από την άμυνα ξεκινούν τα πάντα»

stilidis_esperosaopaΑπό τις 22 Νοεμβρίου έχει να γευτεί τη νίκη ο Εσπερος ΑΟΠΑ τη νίκη. Πολύ φυσιολογικά λοιπόν οι Πατρινοί δεν σκέφτονται τίποτε άλλο εκτός από αυτό ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Χολαργό… «Ο Χολαργός είναι πολύ καλή ομάδα και το παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και είναι η νίκη» τόνισε ο Φώτης Στυλίδης στην επίσημη ιστοσελίδα του  συλλόγου.

«Έχουμε δουλέψει καλά στη διάρκεια της εβδομάδας και είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα. Από την άμυνα ξεκινούν τα πάντα στο μπάσκετ και αυτό είναι και το στοιχείο που θα κρίνει πολλά με τον Χολαργό. Πιστεύω ότι ξεκινώντας από την άμυνα θα βρούμε ρυθμό στην επίθεση και θα φτάσουμε στη νίκη».

Για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που έχουν προηγηθεί ο Φώτης Στυλίδης είπε: «Στα προηγούμενα τελευταία παιχνίδια η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε και το πληρώσαμε. Ήρθαν μαζεμένες, τις οποίες επιβάλλεται να αφήσουμε πίσω. Επαναλαμβάνω πρέπει να νικήσουμε τον Χολαργό και προχωρήσουμε μπροστά».