“Στόχος πάντα η νίκη για τον ΚΑΟΔ”, δηλώνουν οι Γρηγοριάδης και Μελιάδης

Το… φλερτ με την πρωτιά στον 6ο όμιλο της Γ’ εθνικής είναι έντονο για τον ΚΑΟΔ, που ξεκινά τον δεύτερο γύρο με μία επικίνδυνη έξοδο. Στη Θεσσαλονίκη κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Ένα ματς κομβικής σημασίας, με τον ΚΑΟΔ να θέλει το διπλό και τους παίκτες του να δηλώνουν έτοιμοι για να το κατακτήσουν.

“Είχαμε αρκετές μέρες στην διάθεση μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι. Είχαμε μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Επίσης έχουμε μεγάλη όρεξη να αγωνιστούμε μετά από μια εβδομάδα ρεπό στην κατηγόρια”, τόνισε ο Θοδωρής Γρηγοριάδης, αναφερόμενος στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας και συμπλήρωσε: “Ο ΚΑΟΔ είναι μια ομάδα η οποία θέλει να επιβάλει σε κάθε παιχνίδι τον ρυθμό της κάτι το οποίο πρέπει να κάνουμε και στο παιχνίδι στους Αμπελόκηπους. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο γνωρίζουμε πολύ καλά ότι και η αντίπαλη ομάδα θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική, όμως εγώ πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό ματς και είμαστε ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για να αγωνιστούμε”.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μελιάδης τόνισε: “Ο ΚΑΟΔ πρέπει κάθε Κυριακή να παίζει με στόχο την νίκη ανεξάρτητα τον αντίπαλο. Η ομάδα προετοιμάζεται ξεχωριστά για κάθε παιχνίδι και προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο της ομάδας και ο στόχος είναι κάθε Κυριακή να παίζουμε για την νίκη και όμορφο μπάσκετ.
Ο ΚΑΟΔ θα πρέπει από εδώ και πέρα να παίζει με στόχο την νίκη και για ψυχολογικούς λόγους και για να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ομάδα στο τέλος θα τα καταφέρει και για αυτό είμαστε καθημερινά στο γήπεδο και δουλεύουμε σκληρά”.