Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννενα και τους τρικαλινούς του από τους Ίκαρους Τρικάλων!

Με… μότο “το τρικαλινό μπάσκετ είναι παντού, είναι και στα Γιάννενα” οι Ίκαροι Τρικάλων έστειλαν τα συγχαρητήριά τους στον ΠΑΣ Γιάννενα για την κατάκτηση του τίτλου στην ΕΣΚΑΒΔΕ, που σήμανε και την άνοδο της ομάδας του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Η διοίκηση των Ικάρων διά του προέδρου της Κώστα Σκρέτα έστειλε τα συγχαρητήριά του τόσο στη διοίκηση του γιαννιώτικου συλλόγου, όσο και στους τρικαλινούς που την ενίσχυσαν στο πρωτάθλημα που έληξε πριν από λίγες μέρες. Και πιο συγκεκριμένα στους Σδράκα, Πανάρα και Πάτρα…

Η ανακοίνωση των Ικάρων αναφέρει:

“ΤΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!
ΤΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!

Δεν ξέρω αν οφείλεται στο νερό, δεν ξέρω αν οφείλεται στην αύρα ή στο κλίμα της πόλης. Ένα είναι σίγουρο, ότι το μπάσκετ είναι το άθλημα των Τρικαλινών!
Η ομάδα των Ικάρων αγωνιζόμενη από φέτος στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία θέλει να συγχαρεί τον τρικαλινό προπονητή και φίλο Κώστα Σδράκα καθώς επίσης και τους τρικαλινούς αθλητές Πανάρα και Πάτρα οι οποίοι στέφθηκαν πρωταθλητές με την ομάδα του Βίκος Πας Γιάννενα και ανήλθαν στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, και όπως λένε στη πόλη μας καλώς ορίσατε παιδιά στις εθνικές κατηγορίες!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος των Ικάρων
ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΡΕΤΑΣ”.

.
Διαβάστε ακόμη…