Συνάντηση ΠΣΑΚ με τον Αυγενάκη, στο Σύνταγμα το συλλαλητήριο παικτών και προπονητών

Οι κινήσεις του ΠΣΑΚ για να μπει ένα τέλος στο παρατεταμένο lock down στις εθνικές κατηγορίες εντείνονται και στο πλαίσιο αυτό συμπεριλαμβάνεται και το αίτημα συνάντησης με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Ένα αίτημα που έγινε δεκτό από τον υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος – μάλλον και υπό την πίεση του επικείμενου συλλαλητηρίου που έχουν προαναγγείλει παίκτες και προπονητές – θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του συνδέσμου των καλαθοσφαιριστών Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Το ραντεβού έχει οριστεί για το απόγευμα της Πέμπτης 4/2 στο γραφείο του υφυπουργού με τον ΠΣΑΚ να παρουσιάζεται σύσσωμος με τον πρόεδρό του Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τους αντιπροέδρους Λίνο Χρυσικόπουλο και Βαγγέλη Μάντζαρη, καθώς και τον ταμία Φώτη Βασιλόπουλο.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ αναφέρει: “Δεκτό το αίτημα για συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, θα δεχθεί αύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στο γραφείο του και ώρα 13:30, τον πρόεδρο του ΠΣΑΚ Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τους αντιπροέδρους Λίνο Χρυσικόπουλο και Βαγγέλη Μάντζαρη, καθώς και τον ταμία Φώτη Βασιλόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν τις προτάσεις των καλαθοσφαιριστών, τα προβλήματα και τις πιθανές λύσεις”.

Την ίδια ώρα, εξάλλου η συμμετοχή στο συλλαλητήριο που έχουν καλέσει παίκτες και προπονητές για την Παρασκευή 5/2 έχει αυξητικές τάσεις, ενώ υπήρξε και αλλαγή της τοποθεσία του… ραντεβού. Αντί για τα γραφεία της ΓΓΑ, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, νέο σημείο συνάντησης ορίστηκε το Σύνταγμα. “Το σημείο συνάντησης αλλάζει επειδή είμαστε άνθρωποι και αθλητές και έχουμε μάθει να σεβόμαστε και να τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας και επειδή δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε κανένα πρόβλημα στους συνανθρώπους μας αποφασίσαμε επειδή η γενική γραμματεία αθλητισμού είναι σε σημείο που δεν πληρεί τις προϋποθέσεις και τα μέτρα ώστε να είμαστε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που θα παρευρεθούμε και ύστερα από συνενόηση και απαίτηση της πλειοψηφίας όλων των αθλημάτων η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα!”.