Συνεχίζει με Κυριάκο Παπαδόπουλο η Ελευθερούπολη, κρατάει το 80% του ρόστερ της…

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα συνεχίσει σε ρόλο τιμονιέρη στην Ελευθερούπολη, ενώ και το 80% του ρόστερ δεν θα αλλάξει, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Μουλάκης, μιλώντας στο Ράδιο Πρωινή 93,7. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών στον 2ο όμιλο του βορρά της Γ’ εθνικής, κράτησε χαμηλά τη… μπάλα ενόψει της νέας περιόδου, ιδίως αναφερόμενος στο εάν η ομάδα θα “χτυπήσει” την άνοδο στην Α2, ενώ ξεκαθάρισε ότι στο διοικητικό επίπεδο “είμαστε όλοι μια παρέα”.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Μουλάκη.

Ράδιο Πρωινή 93,7: Οσον αφορά τη θέση του προπονητή, συνεχίζει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος;
Βασίλης Μουλάκης: Να πω αρχικά συγχαρητήρια στην ομάδα της Ενωσης που δίκαια ανεβαίνει στην Α2 κατηγορία. Το μπάσκετ της Καβάλας έχει μεγάλη πρόοδο με την Ενωση στην Α2 και τον ΓΣΕ στη Β` Εθνική. Ας ελπίσουμε ότι και ο Αστέρας θα ανέβει στη Γ` Εθνική. Οσον αφορά το θέμα του προπονητή, είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Συνεχίζει και στη νέα χρονιά. Εμείς έχουμε κάνει ένα προγραμματισμό, όπως το είχαμε πει πριν δυο χρόνια. Ο προγραμματισμός πηγαίνει μια χαρά. Γίνεται αυτό που θέλουμε. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε τη συνταγή.

Ράδιο Πρωινή 93,7: Έχει πάρει φόρα ο ΓΣΕ, του χρόνου θα «χτυπήσει» άνοδο στην Α2;
Βασίλης Μουλάκης: Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε. Δεν έχουμε κάνει το σχεδιασμό της νέας χρονιάς επακριβώς. Αυτό θα μπορούμε να το πούμε σε κάποιες μέρες.

Ράδιο Πρωινή 93,7: Ένας στόχος είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας που κατέκτησε την άνοδο ;
Βασίλης Μουλάκης: Σίγουρα. Θέλουμε να μείνουν οι περισσότεροι παίκτες. Αυτούς τους παίκτες τους κατεβάσαμε στο τοπικό και στη Γ` Εθνική αλλά σίγουρα είναι για άλλες κατηγορίες πιο μεγάλες. Ηρθαν σε μας με την προοπτική να ανέβει η ομάδα. Αυτός ήταν ο στόχος μας να πάρουμε καλούς παίκτες που θα μας βοηθήσουν άμεσα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το 80% του ρόστερ της ομάδας που ανέβηκε στη Β` Εθνική.

Ράδιο Πρωινή 93,7: Παράλληλα με τα παιδιά της εφηβικής ομάδας;
Βασίλης Μουλάκης: Αυτό εννοείται.

Ράδιο Πρωινή 93,7: Στα διοικητικά του ΓΣΕ είχατε και μερικές «μεταγραφές», σύμφωνα με το Δ.Σ που ανακοινώθηκε πρόσφατα.
Βασίλης Μουλάκης: Προσπαθούμε να έχουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις μαζί μας. Σε μας δεν παίζουν μεγάλο ρόλο οι θέσεις. Η προσπάθεια είναι συλλογική. Δεν βλέπουμε ποιος είναι πρόεδρος και ποιος αντιπρόεδρος. Αυτή τη στιγμή το συμβούλιο του ΓΣΕ δείχνει μια δυναμική πολύ μεγάλη. Επέστρεψε και ο Βαγγέλης Κελαϊδάκης που έχει μεγάλη εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει. Προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε πρώτα απ` όλα μια παρέα.

Ράδιο Πρωινή 93,7: Τελείωσε η χρονιά με τον κόσμο να είναι πολύ ζεστός φέτος για την ομάδα.
Βασίλης Μουλάκης: Δεν το συζητάμε. Φυσικά και τους ευχαριστούμε. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν στην Ελευθερούπολη το πόσο σημαντικό είναι του χρόνου που η ομάδα θα παίξει στη Β` Εθνική. Θα μπει στην κληρωτίδα του Κυπέλλου με μεγάλες ομάδες. Αυτό νομίζω ότι σημαίνει πολλά. Επίσης να ευχαριστήσουμε πάλι το Δήμο Παγγαίου. Η βοήθεια του είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια μας να κατακτήσουμε την άνοδο.

.
Διαβάστε ακόμη…