Συνεχίζουν μαζί Οίακας – Κουμπούρας

Σεφτέ στις φετινές κινήσεις έκανε ο Οίακας. Η ομάδα του Ναυπλίου ανακοίνωσε την πρώτη της ανακοίνωση, κρατώντας τον πολύπειρο Φάνη Κουμπούρα και για την επόμενη χρονιά.

Τη χρονιά που πέρασε ο Κουμπούρας ήταν ο πρώτος σκόρερ (15,7 πόντοι μ.ό.), πασέρ (5,8 ασίστ μ.ό.) και “κλέφτης” (1,3 μ.ό.) του Οίακα στην Α2, ενώ είχε ακόμα 3,2 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Μία ημέρα νωρίτερα ο σύλλογος του Ναυπλίου είχε ανακοινώσει την αποχώρηση οκτώ παικτών από το περσινό ρόστερ. Πρόκειται για τους Δημήτρη Παπαντωνίου, Μιχάλη Ραζή, Στέφαν Τζόρτζεβιτς, Δημήτρη Μακρή, Μάρκο Ψημίτη, Κωστα Ζώρζο, Μιχαλη Μιχόπουλο και Ηλία Πασολάρι.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΟ ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Φάνη Κουμπούρα για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Τα λόγια και οι συστάσεις για το Φάνη είναι περιττά, για τρίτη λοιπόν χρονιά θα πορευτούμε μαζί και είμαστε σίγουροι πως τα καλύτερα έρχονται!

Ευχόμαστε στον αθλητή μας υγεία και δύναμη για τη δύσκολη χρονιά που ακολουθεί!

Είμαστε Όλοι Μαζί…Οίακας».

«Ο ΑΟ ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει για την προσφορά τους τους αθλητές που αποχώρησαν από την ομάδα. Συγκεκριμένα μετά από τέσσερα γεμάτα χρόνια με τρεις συνεχόμενες συνόδους ο αρχηγός Δημήτρης Παπαντωνίου αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και να αγωνιστεί τη νέα χρονιά σε ομάδα της ΕΣΚΑΝΑ.

“Μητσο” ευχαριστούμε για όλες τις όμορφες στιγμές και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία. Αντίστοιχο δρόμο ακολούθησε και ο Μιχάλης Ραζής που μετά από τρία χρόνια στο Ναύπλιο και δύο συνεχόμενες ανόδους θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Μεγάρων. Μιχάλη καλες επιτυχιες.

Τελος παρελθόν αποτελούν και οι Στέφαν Τζόρτζεβιτς, Δημήτρης Μακρής, Μάρκος Ψημίτης, Κωστας Ζώρζος, Μιχαλης Μιχόπουλος και Ηλίας Πασολάρι.

Σας ευχόμαστε να ευοδωθούν οι επιθυμίες σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο. Όλοι σας θα είστε γραμμένοι στην ιστορία του συλλόγου ως μέλη της πρώτης ομάδας που αγωνίστηκε στην Α2…

Εις το επανιδείν!».