Τέλος ο Σπύρος Παππάς από τους Σοφάδες

Η ήττα από τον ΣΚ Ιωάννινα έφερε… αναταράξεις στο στρατόπεδο των Σοφάδων, με τον προπονητή της ομάδας Σπύρο Παππά ν’ αποτελεί παρελθόν! Ο Έλληνας προπονητής υπέβαλλε την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου, η οποία και έγινε αποδεκτή.

“Θα ήθελα ο ίδιος προσωπικά να ενημερώσω ότι από την Κυριακή το βράδυ ολοκληρώθηκε ο κύκλος συνεργασίας μου με την ομάδα ΣΟΦΑΔΕΣ Γ.Σ., με την υποβολή της παραίτησής μου στη διοίκηση, καθώς αισθάνθηκα ότι οι τρέχουσες συνθήκες δεν αντικατοπτρίζουν και δεν μπορούν να υποστηρίξουν τους στόχους που είχαν τεθεί εξαρχής.

Θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Ριζο Σωτήρη, τους παίκτες και τους φιλάθλους για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μέχρι τώρα και φυσικά τη διοίκηση που με εμπιστεύθηκε να ηγηθώ της ομάδας! Εύχομαι καλή συνέχεια στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα”, έγραψε ο έμπειρος προπονητής, με τη διοίκηση του συλλόγου να κάνει γνωστή την αποδοχή της παραίτησης: “Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων, ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον κοουτς Σπύρο Παππά. Σπύρο καλή συνέχεια με υγεία σε ότι κάνεις!”.