Τέσσερις στα… πιτς κι ένας με ερωτηματικό για την Εθνική ανδρών στην Ολλανδία!

Η νίκη επί της Τσεχίας έφερε χαμόγελα στην εθνική ομάδα των ανδρών, καθώς η πρεμιέρα στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025, αλλά και το ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στο ρόλο του ομοσπονδιακού προπονητή ξεκίνησαν με θετικό πρόσημο. Η συνέχεια βέβαια κάθε άλλο παρά ευοίωνη φαντάζει, με τέσσερις παίκτες να τίθενται εκτός μάχης για το ματς με την Ολλανδία, κι έναν ακόμη να είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα βρίσκεται!

Στην προπόνηση του Σαββάτου (24/2) συμμετείχαν 11 παίκτες, με τους Κώστα Παπανικολάου, Ντίνο Μήτογλου και Τόμας Ουόκαπ να μην ταξιδεύουν στην Ολλανδία, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν, ενώ εκτός αποστολής θα μείνει και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο τελευταίος δεν είχε συμμετάσχει στις πρώτες προπονήσεις λόγω προβλήματος στο μηνίσκο, έπαιξε στο ματς με την Τσεχία παρά τις ενοχλήσεις, όμως αυτές εντάθηκαν και δεν θα συνεχίσει με την ομάδα.

Τα προβλήματα ωστόσο δεν σταματούν εδώ για το προπονητικό επιτελείο, που είδε τον Γιώργο Παπαγιάννη να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα.