Τίτλοι τέλους για το Στρατώνι

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε στο Στρατώνι, καθώς ο σύλλογος της Χαλκιδικής ανακοίνωσε την παύση της λειτουργίας του με την παρούσα μορφή. Η ομάδα με τα περισσότερα συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στη Β’ Εθνική (από το 2010 έως σήμερα) θα συμμετάσχει μεν στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όχι όμως ως Στρατώνι, αλλά μέσω της ομάδας που θα δημιουργηθεί μετά τη συνεργασία με την Αρετσού.

Η ανακοίνωση του Στρατωνίου:

«Όλα στη ζωή έχουν κάποιο σημείο που τελειώνουν. Μετά από 17 συνεχή χρόνια στις εθνικές κατηγορίες και συνολικά 467 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο η ομάδα μας δεν θα συνεχίσει στη Β εθνική με την παρούσα μορφή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές,τους βοηθούς προπονητή,τους γυμναστές,τους γιατρούς ,τους φυσικοθεραπευτές,τους εφόρους,τους λίγους αλλά πιστούς φιλάθλους και πάνω από όλα τους 114 αθλητές που τίμησαν τη φανέλα της ομάδας μας. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές,κριτές,κομισάριους,τους ανθρώπους της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. και φυσικά της Ε.Ο.Κ. .

Το ταξίδι ήταν δύσκολο αλλά στο τέλος μένουν μόνο οι χαρές και βεβαίως οι καλές σχέσεις που έγιναν μέσω του αθλητισμού. Το όνομα του μικρού χωριού μας ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα (Ρόδο, Κρήτη, Αμαλιάδα, Πάτρα, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Κέρκυρα, Γιάννενα, Αθήνα και όλη την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα) με όχημα την ομάδα και αυτό μας γεμίζει περηφάνια.

Το σωματείο θα συνεχίσει την πορεία του με μεγάλο όνειρο την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο χωριό μας και το ανδρικό μας τμήμα θα συνεργαστεί με τον Α.Ο. Αρετσούς Καλαμαριάς.

Καλή δύναμη σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος στις δύσκολες μέρες που έρχονται.

Εκ του Δ.Σ.
Κατσαβαβάκης Κωνσταντίνος
Πρόεδρος Σ.Α. Στρατωνίου».