Τακιανός: «Οι παίκτες μου δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίεση»

takianosΤην ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα γνώρισε χθες ο ΟΦΗ από το Παγκράτι. Αμέσως μετά τον αγώνα, ο Φώτης Τακιανός μίλησε για το παιχνίδι, στάθηκε στις τρεις τελευταίες φάσεις του αγώνα,  αναφέροντας πως παίκτες του δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίεση καθώς τους θολώνει το μυαλό.

«Ολόκληρο το παιχνίδι κρίθηκε σε τρεις φάσεις στις οποίες έχει γίνει το ανάποδο από αυτό που ζητάμε. Είναι απίστευτο να γίνεται φάουλ στην προσπάθεια για τρίποντο και να μην έχει δοθεί εντολή για φάουλ. Η επόμενη επίθεση γίνεται και ενώ έχουμε όλο τον χρόνο, δίνω εντολή να ξεκινήσουμε την επίθεση στα 5’’ και αυτή ξεκινάει στα 12’’. Η επίθεση γίνεται και ο αντίπαλος έχει δώδεκα δευτερόλεπτα.

Είναι απίστευτη η μη αντίδραση των παικτών. Στην τελευταία επίθεση, η εντολή είναι να κλειστούμε μέσα στην ρακέτα και ξαφνικά αφήνουμε τον Κουτρούλια κάτω από το καλάθι μας. Είναι μάταιο να αναφερθώ το τι έγινε στα προηγούμενα 39 λεπτά. Θεωρώ ότι οι παίκτες μου δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίεση. Αυτή η πίεση τους θολώνει το μυαλό. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα».

Πηγή: gentikoule.gr