Τακιανός: «Στόχος μας είναι η αγωνιστική βελτίωση»

takianosΣτα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Δόξα Λευκάδας απέναντι στο Περιστέρι και ο Φώτης Τακιανός, μίλησε για τη νίκη αυτή, ενώ επισήμανε και τους κινδύνους για την προσεχή αναμέτρηση με το Ψυχικό.

“Γεγονός είναι ότι το παιχνίδι με το Περιστέρι έκρυβε αρκετές “παγίδες”, κάτι που έγινε σαφές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που μας πέρασε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός και εξήγησε: “Αφενός αντιμετωπίσαμε ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και αφετέρου, αγωνιστήκαμε εναντίον ενός αντιπάλου, που οι δυνατότητες είναι υψηλότερες συγκριτικά με τη θέση που καταλαμβάνει στη βαθμολογία.

Εκ των υστέρων επιβεβαιωθήκαμε. Μπορεί να μην “πιάσαμε” το μάξιμουμ των αγωνιστικών δυνατοτήτων μας, εν τούτοις, κατακτήσαμε μια άκρως σημαντική νίκη. Η οποία αποτελούσε και “μονόδρομο” για μας.

Αναμφίβολα, τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά την προετοιμασία μας αποπροσανατόλισαν, ωστόσο, θεωρώ ότι διαχειριστήκαμε με άκρως θετικό τρόπο το παιχνίδι. Ιδιαίτερα, δε, στο δεύτερο ημίχρονο, όπου φθάσαμε εύκολα στη νίκη.

Το συγκεκριμένο σημείο με ικανοποίησε ιδιαίτερα, διότι σε μια μέτρια αγωνιστική μέρα για την ομάδα μου, εναντίον μάλιστα ενός επικίνδυνου αντιπάλου, καταφέραμε να διαχειριστούμε ορθά το ματς”.

Το προσεχές Σάββατο η Δόξα Λευκάδας θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Ψυχικό. “Μια ακόμα ομάδα που οι αγωνιστικές δυνατότητες είναι υψηλότερες συγκριτικά με τη θέση που καταλαμβάνει στη βαθμολογία. Διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και εξαιρετικό σύνολο, γεγονός που καθιστά δύσκολο το έργο μας.

Η νίκη, αναμφισβήτητα, θα είναι σημαντική για μας, αλλά και η ήττα δεν θα φέρει την καταστροφή. Στόχος μας είναι η αγωνιστική βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι και παράλληλα, η νίκη σε κάθε ματς”.