«Ταξίδι γεγονότων, εμπειριών και συναισθημάτων»

PanouliasΟ Τάκης Πανούλιας δεν θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής στον πάγκο της Ενωσης Ιλίου καθώς οι δύο πλευρές προχώρησαν στη λύση της συνεργασίας τους. Ο έμπειρος προπονητής χαρακτήρισε μέσω δήλωσής του, την παρουσία του στο Ίλιον ως ταξίδι γεγονότων, εμπειριών, συναισθημάτων και ανθρώπινης επικοινωνίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συνεργάστηκαν μαζί του.

Η ανακοίνωση:

 «Την περασμένη Τρίτη (16/02) λύθηκε ύστερα από διάστημα δεκαοκτώ μηνών η συνεργασία μου με την ομάδα Α.Ο. Ένωση Ιλίου. Για κάθε προπονητή η συνεργασία με μια ομάδα είναι ένα ταξίδι γεγονότων, εμπειριών, συναισθημάτων και ανθρώπινης επικοινωνίας. Θεωρώ με κάθε περηφάνια και ειλικρίνεια ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου τόσο στη περυσινή πορεία για την άνοδο από τη Γ’ Εθνική όσο και στη φετινή μάχη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπου η ομάδα παραμένει μέσα στον στόχο της για παραμονή στην κατηγορία.

Όπως σε κάθε ομάδα που συνεργάστηκα, έτσι και την Ένωση Ιλίου, έδωσα και πήρα πράγματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Σίγουρα, θα μου λείψει η καθημερινή ενασχόληση με την ομάδα και η έξαψη του αγώνα. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου (παίκτες, προπονητές και παράγοντες) σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα»