Τασόπουλος: «Η άμυνα το κλειδί απέναντι στον Χολαργό»

tasiopoulos_lariΝα αξιοποιήσει την δύναμη της έδρας του θέλει ο Ιωνικός Νικαίας την προσεχή Κυριακή (21/2, 5μ.μ.) κόντρα στον Χολαργό, προκειμένου να διευρύνει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων.

«Το τελευταίο διάστημα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό αποτυπώνεται στις τρεις σερί νίκες που έχουμε κάνει με τον Εργοτέλη, τον Πανελευσινιακό και την Ένωση Ιλίου» εξηγεί ο Λάρι Τασόπουλος, που αποτελεί τον «θεμέλιο λίθο» των Νικαιωτών στην ρακέτα.

«Ο Χολαργός είναι μια δυνατή ομάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να τα καταφέρουμε. Η άμυνα μας είναι το κλειδί για να φτάσουμε στη νίκη. Με την βοήθεια του κόσμου μας, που μας δίνει δύναμη σε κάθε ματς και παίζοντας δυνατά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό υλοποιώντας τις οδηγίες του προπονητή μας πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ο Νίκος Οικονόμου έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, καθώς κανείς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και περιμένει την βοήθεια του κόσμου, προκειμένου να ξεπεραστεί το εμπόδιο του Χολαργού στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.