Συγχαρητήρια από (και προς) τον Φιλαθλητικό

Η διοίκηση του Φιλαθλητικού συνεχάρη τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Φιλαθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλείου συγχαίρει την ομάδα του Φιλαθλητικού και τον προπονητή της Μανώλη Δημητριάδη για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της ΕΚΑΣΚ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, στη πολύ σύντομη παρουσία του (μόλις τρία έτη) που ομολογουμένως πρέπει να τονιστεί ιδιαιτέρως. Είναι γεγονός ότι από την αρχή πλαισιώθηκε από αθλητές που είχαν όρεξη και αθλητική δύναμη να πετύχουν και μάλιστα γρήγορα και αυτό αποδείχθηκε. Σας ευχαριστούμε. Θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια».

Κάτι ανάλογο πάντως είχε κάνει προηγουμένως ο Ομιλος του Ηρακλείου, ο οποίος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την άνοδο του Φιλαθλητικού, αλλά και για την πρόκριση της εφηβικής ομάδας του Εργοτέλη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Όμιλος μας, εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην ανδρική Ομάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ και ατομικά στον καθένα από όλους όσους συνετέλεσαν στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κρήτης. Επίσης εύχεται στην Ομάδα Εφήβων του Εργοτέλη να επαναλάβει και να ξεπεράσει την περσινή επιτυχία της ομάδας Παίδων και σε όλα τα σωματεία να συνεχίσουν με ζήλο την προσπάθεια τους και στα επόμενα χρόνια».